Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Mobber Hacka na ShiveMT2

F13'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbij na strone metin2mod.tk i w zakładce inne masz mobberhacka pobierz go zmien jego nazwe na mobberhack.dll weź jakiś injector i zainjectuj go do clienta shivamt2.exe i wybierz w nim Gameforge serwer i będzie ci działał mobberhack

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Wbij na strone metin2mod.tk i w zakładce inne masz mobberhacka pobierz go zmien jego nazwe na mobberhack.dll weź jakiś injector i zainjectuj go do clienta shivamt2.exe i wybierz w nim Gameforge serwer i będzie ci działał mobberhack

Nie działa tak...

Opublikowano

Potrzebuję mobber hacka na dropa który będzie dropił sobie szkatułki na pasch kiedy ja będe expił.

poszukaj sobie lvlbot by kevke lub error bot na poprzedniej odslonie shivy dzialaly mi nie wiem jak tereaz

Opublikowano

poszukaj sobie lvlbot by kevke lub error bot na poprzedniej odslonie shivy dzialaly mi nie wiem jak tereaz

Na tej nie działa, bo jest o wiele lepiej zabezpieczona

Opublikowano

Na tej nie działa, bo jest o wiele lepiej zabezpieczona

no prosze cie zle odpalasz. jesli dziala mobberhack od kamera to te tez powinny dzialac

Opublikowano

no prosze cie zle odpalasz. jesli dziala mobberhack od kamera to te tez powinny dzialac

mobber hack od kamera też nie działa na nim...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...