Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dużo pytań

Czuowiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Dawno nie grałem w combata(chyba 2 lata) i mam do was parę pytań. Są jakieś eventy teraz czy coś? Szybko wbija się range? Jest już polska wersja gry? I najważniejsze pytanie, jak grałem to grałem na poważnie bez cheatów a teraz chciałem się pobawić i jest jakiś darmowy działający cheat do combata? Fajnie by było jakby miał wall hacka i to do przyspieszania postaci(że się szybciej chodzi)

Opublikowano

1.na weekendy jest 200% expa więcej między 11:00 - 14:00 / 17:00 -20:00

2.rangę się wbija dużo szybciej niż 2 lata temu,wróciłem w listopadzie tak że się orientuje :D

3.jest już polska wersja,wszystko jest przetłumaczone

4.2 lata temu było tyle haków ze się grac nie dało bez elity,teraz gram od listopada i spotkałem tylko jednego an eli pro,co rundę ten sam typ miał nick inny i chamsy,ale po 4 rundach go z gry wyrzuciło,i podejrzewam że ban poleciał xD,tak więc nie ma żadnych haxów bo są nieopłacalne,a jak znajdziesz coś z neta i odpalisz to i tak działał nie będzie bo są aktualizacje co tydzień w środę,a jak by ci nawet działał to i tak bana wyrwiesz po kilku minutach,gra jest naprawdę czysta w 99% można grać dla zabawy,i haxów nie ma xD

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

1. Event się już, niestety, skończył. Bo to był styczniowy event dla styczniowych weekendów. Obecnie poza Lead Farmerem - 70min gry za smart gp case - nie ma nic. No, pomijając snow coin event który jest marnowaniem czasu.

2. Rangę wbija się bardzo szybko. Zrobili taką mapą jaką jest hell gate, która sama sobie jest mapą pod pwr lvl na QR. No i jeszcze przy reboocie zwiększyli expa na Eli pro mocno. Teraz grając same eli pro dziennie wyciągam spokojnie 30k-80k z passami.

3. Jest polska wersja gry, ale normalni ludzie grają na angielskiej niż na swoich wersjach językowych.

4. Haki znajdziesz co najwyżej na.. bull terierze (jak ten channel się nazywa bo zapomniałem? haha) i to bardzo, a to bardzo rzadko. Czasami może gdzieś na snd się znajdzie, ale w zwykłych grach - heloł, żadnego od 2 lat nie widziałem. Nawet dziennie jak spojrzysz na forum nexona w Dishonor List to bardzo krótka lista banów z używaniem hacków. Za harassment leci kilka/naście razy więcej.

5. Jeśli zaczynasz od zera, polecam dołączyć do kogoś Boot Camp'u. Ludzie to olewają, wiele pewnie nie wypróbowało, a sprawa jest prosta: dołączasz, za granie (/najlepiej ze swoim mentorem) i robienie zadań dostajesz rzeczy które można sprzedać po 10k, z kolei mentor dostaje weapon kity gear kity myst-wep myst-gear, no i razem dostajecie też cosmetice bądź z ostatniego joba gp passy 300% (za pierwszą misję, bodajże 20 kill ina elimce dostajesz już 10x 300% gp)/200%/100% i mniejsze oraz exp passy, aczkolwiek tych największych widziałem 100%.

6. Ulepszyli system wbijania rang. Teraz, bodajże co 5 rang, dostajesz albo np. KD reset, albo myst-case, zmiane koloru nicku i inne takie bzdety. Razem z tymi starymi, syfiastymi rzeczami typu professional m16 itd. A, i chyba nie ma teraz elity od maj2.

7. Nie pamiętam czy 2 lata temu był już reboot, ale jeśli nie to jest dość miło - masz większość itemów za GP, a te same wersje i lepsze - za NX - także z gear'a - można kupić na perma. Jak w powyższym punkcie wspomniałem o NX, to muszę dodać że za te rangi również co kilka dostaje się Discount Coupon, największy bodajże 50%. Innymi słowy wbijasz rangi pod kupony, kupujesz NX, i kupujesz sobie gear'a/wepsy na perma za 50% ceny/item (1 kupon=1 item). Czyli jak dawniej wywaliło się 24k na broń to teraz z kuponem (50% już się dostaje gdzieś między SGT-SFC1) masz to za 12k. Więc taniej wychodzi. Aczkolwiek nexon wycofał takie coś jak event perm za GP po wprowadzeniu rentala.

Opublikowano

Jak to nie ma Hacker-ów ?, co chwile jakiś polaczek(przeważnie) albo inny(trochę rzadziej) płacze że jestem hackerem, jak to w końcu jest bo ja w życiu hack-ów nie używałem, nigdy mnie to nie interesowało, pewnie dlatego że jestem poważnym gościem po 30 hehe :P, a hack-i używały chyba przeważnie dzieci z "gimbazy". Poruszając może jeszcze troche ważny temat dla mnie, jedyna rzecz, która mnie teraz denerwuje w CA to właśnie "płaczki". Na początku było to zabawne ale teraz już denerwuje. Zdarzyło się nawet parę razy że dostałem kick-a w room-ie bez elity!, bo jakiś nob-ek wcisnął F5 . A z elitami i Selitami już nawet nie gram, bo kick pewny, a nie używam duali, sg, turetów, tylko gram AK i snajperką. A jak założę swój room to muszę czasem czekać dłuższy czas, bo wchodzą patrzą na range i K/D i wychodzą. Podsumowując powinni coś zrobić z opcją elite i Selite i kick-ania. Nie wiem rozdawać od wyższej rangi, usunąć ze skrzynek żeby nob-kom i low rangą tak często nie wypadało.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Polecam VIP serv ze znanym SEM/roomem z samymi high rankami, 1% szansy że kogokolwiek kicknie w roomie jeśli wszyscy przestrzegają zasad.. albo po prostu grać w swoim własnym roomie zawsze. Bądź dobrą opcją są też znajomości z niektórymi SEM którzy trzymają roomy wtedy pewniak że kicka nie będzie.

I tak, niestety, to co piszesz jest prawdą, ale proszę przyjrzeć się też polskim clanom, niektóre z tych bardziej znanych to same płaczki i abuserzy, masowo powerlevelują kickając tych lepszych i grając vs. free killsy.

Opublikowano

A o co chodzi z tą rotacją? Bo patrzę a tu jakaś rotacja jest, i tą rotację będzie się dostawać cały czas jak w lolu czy tylko dla nowych graczy na te 3 dni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...