Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy tylko mi, ale obrazki nie działają :x Popraw to lepiej, bo jak na razie, nie za bardzo mnie to zachęca do zagrania :c­

gBXo6oq.png

gvpW1Ob.png

Opublikowano

Chyba każdy wie na czym polega ewent ox czy spleef, nie wiem po co to włumaczycie w dodatku taką nieczytelną czcionką

Mało informacji w prezce, najwięcej zajmuje wyjaśnienie banalnych rzeczy ;_;

Admini stivki XDD nie wiem po co te ssy, jeszcze jak byście mieli skina OK ale stivi to stivi starczyło nick napisać :D

0 informacji o dropie, itemach na gildię, screenów spawnu itd

Na 1 rzut oka serwer założony przez dzieciaków, hajsu starczyło tylko na 15 slotów to więcej będzie ale to zależy od was ;)))))))) 

Prezka nie zachęciła mnie do zagrania na serwerze ;\

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

15 Slotów , ponieważ nie myśleliśmy że od razu będzie zapełnione 15/15 , informacje o dropie i założeniu gildii są na serwerze. Screeny spawnu są na naszych zdjęciach.

Opublikowano

Chyba każdy wie na czym polega ewent ox czy spleef, nie wiem po co to włumaczycie w dodatku taką nieczytelną czcionką

Mało informacji w prezce, najwięcej zajmuje wyjaśnienie banalnych rzeczy ;_;

Admini stivki XDD nie wiem po co te ssy, jeszcze jak byście mieli skina OK ale stivi to stivi starczyło nick napisać :D

0 informacji o dropie, itemach na gildię, screenów spawnu itd

Na 1 rzut oka serwer założony przez dzieciaków, hajsu starczyło tylko na 15 slotów to więcej będzie ale to zależy od was ;)))))))) 

Prezka nie zachęciła mnie do zagrania na serwerze ;\

Nie chciałem wszystkiego pisać ponieważ by się znalazły takie osoby jak Ty. Ale jednak nawet jak zrobiłem inaczej to i tak znajdują się właśnie takie dzieci które krytykują. Gdybym napisał tylko dwa słowa OX , Spleef czy cokolwiek to byś się przyczepił że prezka Ci nic nie mówi.  Adminki stivki. Ja rozumiem że kupiłeś smsem minecrafta z allegro lub grasz na mc zyczu czy na jakimkolwiek free minecrafcie na którym możesz sobie ustawić skin tylko dla cb/dla ludzi grających na tych launcherach ale już inny nie zobaczą go. Tak się składa że nie chciałem napisać nicków tylko wkleić ssa z nickiem :)

@Na 1 rzut oka serwer założony przez dzieciaków

Rozumiem że po prezentacji oceniasz nasz wiek. Okej, jak lubisz. :)

Co do slotów to jak będzie rosnąc liczba graczy online to będą rosły sloty. Jaki byłby sens stawiania serwera 1000000000000slotów jakby grało tam narazie 5osób?

1359121200-U261555.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...