Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem z kontem

Hypnotajz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Mam do was pytanie otóż 2 dni temu w czwartek wieczorem po próbie zalogowaniu sie na steama dostałem wiadomość że mam złe hasło / login, dziwne gdyż parę godzin wcześniej nie miałem tego problemu. No dobra pomyślałem wpisuje coś źle, ale nie problem cały czas jest.

No to dobra klikam opcje ''Odzyskaj utracone konto'' no dobra wszystko jest i dostaję informację że dostane maila na moją skrzynkę pocztową. Czekam czekam nic nie dostaje. Próbowałem już 100x razy ale nic nie ma. Miał ktoś taki problem ? 

Z góry dzięki za pomoc i rozwiązania 

Opublikowano

Ja miałem taki problem. Musiałem wpisać kod ponieważ logowałem się do steam z nowego sprzętu. Kod miałem dostać na email. Próbuję więc pierwszy raz. Czekam pięć minut i nic. Próbuje drugi raz i nic. Za trzecim razem udało się. Wiadomość przyszła błyskawicznie. Jeśli nadaj nie dostałeś wiadomości napisz do supportu.  

759081466790725720585.png

Opublikowano

Mam taki problem ponieważ kliknałem już kilka razy i jest taki problem że jak robię konto Support też nie przychodzi email żeby zwerifikować.

Macie jakieś jeszcze pomysły ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...