Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora <3?

PrzemekBilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fiora jest dobra, ale bardzo papierowata. Duża ilość ad, zwiększony attack speed, jak i blok ciosu oraz świetny gap-closer czynią ją niezwykle efektywną. Ulti dodaje jej tylko pogromu. Lecz ja bym się wstrzymał i kupił ją za IP!

Opublikowano

Za RP tylko skiny, lepiej uzbierać za PZ.

Opublikowano

Ogólnie nie opłaca się kupować postaci za RP.

Co do fiory:

+dobry lane sustian

+doskok x2 z Q

+silna w 1vs1

+ulti dzięki któremu na czas jego działania stajemy się celem niemożliwym do zaatakowania

-papier

759081466790725720585.png

Opublikowano

Teraz w mecie są postacie z wysokim CC. Niżej podamCI kilku dobrych toplanerów w tej mecie.

Maokai 

Lulu 

Gnar

Rumble

Lissandra

Riven

Irelia

Jax

To są raczej najczęściej grane postacie na topie, oraz w tej mecie chyba najlepsze ;]

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Nie kupuj postaci za RP. Lepiej poświęcić to na skiny. Bez sensu wydawać walutę premium na rzeczy, które możemy zdobyć zwykłą walutą z gry :)

Opublikowano

za rp oplaca sie kupowac tylko z wyprzedazy jesli nie masz czasu by farmic ip na championy.

fiora ma mocny dmg, jednak jest papierem totalnym, wystarczy 1 stun i jej nie ma.

pasywka daje regenke hp

q dash x2 (drugi darmowy)

w blok ciosy biernie zwieksza ad

e zwiekszony as i (chyba) ms

ult do orania w tf

Opublikowano

Teraz w mecie są postacie z wysokim CC. Niżej podamCI kilku dobrych toplanerów w tej mecie.

Maokai 

Lulu 

Gnar

Rumble

Lissandra

Riven

Irelia

Jax

To są raczej najczęściej grane postacie na topie, oraz w tej mecie chyba najlepsze ;]

lol lulu ???

Uzbieraj ip, rp tylko skórki

+ dobra 1v1

+ duży dmg 

+ dobry sustain 

+ zwiększony speed attack 

+ odbicie ataków

- papier

- podatna na cc

Pomocnik
Opublikowano

Jest op ale łatwo ją skontrować. Genialna do comebacków :) ja kiedyś z 0/6 wyszedłem na 14/8 i cala gierkę wycarrowałem. Ogółem nie opłaca jej się kupować za RP aczkolwiek jeśli nie chce Ci się zbierać PZ a masz zbędny hajs to kup :)

Opublikowano

Maokai 

Lulu 

Gnar

Rumble

Lissandra

Riven

Irelia

Jax

naprawde nie wiem jak ty masz rumbla albo moakai w mecie ale spoko

Opublikowano

Nie wydawaj rp na postacie bo można je kupić za pz a rp zbieraj na skiny pozatym zbierając pz na postacie grasz mecze i podczas każdego meczu uczysz sie czegoś nowego wiec zbierając pz na postacie skillujesz sie w grze, jak nie szkoda ci kasy na lola to chociaż nie marnuj tego i kupuj skiny ;)

Opublikowano

ha UJA DOBra jest. Wedłuig nie champ nie warty 6300... Dostanie od kazdego w d*pe jak ktoś ogarnia... NAwet jak jest feed nie robi wiele dla teamu -,-. {Moja Opinia} . Nie nie radze kupowac kup sobie np gnara. Albo skorke.

Opublikowano

Tak, Fiorę na pewno warto kupić, ale nie za RP!

Nie wydawaj prawdziwych pieniędzy na coś co możesz osiągnąć bez ich potrzeby. Kup sobie Fiorę za IP, a potem ewentualnie kup se do niej skórkę za RP :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...