Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.twitch.tv/lepqmx

Jest to stream na ktorym chlopaki z sztabu L# pogrywają na swoim programie, z tym że chyba na tej zaktualizowanej wersji. Jak widać wszystko powoli nabiera kształtów i dla tych niecierpliwych zapewne będzie to dobra informacja i przestaną spamować róznymi tematami z kategorii "kiedy update?"; stream jest hostowany przez legacy

Opublikowano

Czyli update coming soon :D

2zgg6rn.png

Opublikowano

bo graja juz tak od tydzien + jakby było inaczej byłby raczej update

grali 2 dni po komunikacie że l# jest zawieszone czasowo

qxw0er.jpg

Opublikowano

Lol oglądam sobie i dziwię się, że jeszcze nasze kochane RITO Skins nie dało im bana, zwłaszcza po nickach "Leaguesharp XD", Gehackt XD" ^^.

K2yjCFw.png

Opublikowano

Tylko Cassio grała na Sharpie. Blitz 90% miss Q i tylko dawał się całą grę zabijać. Nikt poza Cassio nie używał evade i combo skryptu.

Urgot zamiast tankować to ciągle stał z  tyłu i dawał zabijać Cassio, która jako jedyna carrowała grę.

Opublikowano

a mnie sie wczoraj L# wywalil dzialal na nonupdate i nagle od wczoraj wieczorem co wejde w gre mam bugsplat... a zadnego upa nie bylo wiec nie wiem w czym rzecz...

Opublikowano

a mnie sie wczoraj L# wywalil dzialal na nonupdate i nagle od wczoraj wieczorem co wejde w gre mam bugsplat... a zadnego upa nie bylo wiec nie wiem w czym rzecz...

Mam to samo

Opublikowano

Heheheh ta Cassio z ich teamu ma 96% win ratio, kilka pent i quadra killi oraz nick ''LEAGUESHARP XD''

:D

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...