Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMR a pierwsze rankedy

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie, czy początkowe mecze normale, boty wszystkie mecze przed 30 wpływają na mmr?

Np. Ktoś wygra 10/10 z pierwszych silver5 a ktoś wygra 10/10 i gold 3, co na to wypływa?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Nie, zależy od tego z kim grasz, np ja grałem z kolegą z silver 1 i gold 5 , więc moje mmr było wystarczające na silver 4 po 4 wygranych, lecz np. osoba która wygra 4 razy sama ma szanse na np. bronze 1, lub 7/10 lub nawet i więcej może być to silver 1 może gold, polecam grać z kumplem lub znajdź kogoś z golda/silvera.

Opublikowano

Nie, zależy od tego z kim grasz, np ja grałem z kolegą z silver 1 i gold 5 , więc moje mmr było wystarczające na silver 4 po 4 wygranych, lecz np. osoba która wygra 4 razy sama ma szanse na np. bronze 1, lub 7/10 lub nawet i więcej może być to silver 1 może gold, polecam grać z kumplem lub znajdź kogoś z golda/silvera.

Teraz gram praktycznie sam a trafiają mi się osoby z silvera (II-I), golda (mam 21 lv na tym koncie).

Opublikowano

Teraz gram praktycznie sam a trafiają mi się osoby z silvera (II-I), golda (mam 21 lv na tym koncie).

Chodzi mi o te pierwsze 10 rankedów.

Opublikowano

Skoro masz 21 lvl to rankedów nie grasz, tylko normale, a te osoby już rozegrały swoje gry, jeśli dobrze rozumiem. Twoje MMR jest stałe na początku, po każdym rankedzie spada/wzrasta, ale Ty o tym nie wiesz, ono jest ukryte. Jeśli masz Unranked konto to max Gold dostaniesz po dobrze rozegranych rankedach. Twoje MMR zależy od tego z kim grasz, przeciwko komu grasz, ile gier wygranych/przegranych. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skoro masz 21 lvl to rankedów nie grasz, tylko normale, a te osoby już rozegrały swoje gry, jeśli dobrze rozumiem. Twoje MMR jest stałe na początku, po każdym rankedzie spada/wzrasta, ale Ty o tym nie wiesz, ono jest ukryte. Jeśli masz Unranked konto to max Gold dostaniesz po dobrze rozegranych rankedach. Twoje MMR zależy od tego z kim grasz, przeciwko komu grasz, ile gier wygranych/przegranych. 

Nie pomyślałem o tym, że ono się wyrabia podczas kilku pierwszych gier xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...