Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irelia-startowanie na golemach.

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zauwazylem jest sporo osob na np takiej irelii startuje na golemach, cofa i tepa na topa majac odrazu 2lvl dorana i sporo potek.

Probowalem tego, lecz zostaje mi po 20hp jak koncze robic golemy, zdarza sie ze padam.

Trzeba miec jakies specjalne masterki, czy moze runy zeby ten sposob zawsze wypalał? 

Pomocnik
Opublikowano

Zacznij z flaszką i W . W da co life steala a w połączeniu z flaszką da Ci taki sustain , że przetrwasz . Masterki no to 9/21 i na lajcie powinieneś zrobić :)

Pomocnik
Opublikowano

Do regeneracji hp i many

@antonsnajper  Otóż to, pyta się co zrobić, żeby nie zostawało mu 20hp. A akurat z flaszką na Irelie zaczyna się też normalnie na topa, więc spokojnie można tak zacząć i na golemach. :)

Opublikowano

Wg. mnie to jest bez sensu.. na LCS'ach tak robią jak jest lane swap bo i tak sobie solo laner nie pofarmi na adc+suppa to przynajmniej za jednego tego campa zgarnie darmowy 2 lvl, tak więc jeśli nie ma lane swapa w enemy to nie ma potrzeby tego robić.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Pomocnik
Opublikowano

Wg. mnie to jest bez sensu.. na LCS'ach tak robią jak jest lane swap bo i tak sobie solo laner nie pofarmi na adc+suppa to przynajmniej za jednego tego campa zgarnie darmowy 2 lvl, tak więc jeśli nie ma lane swapa w enemy to nie ma potrzeby tego robić.

Racja + zazwyczaj ktoś takiej osobie pomaga :) Ale może chce z kolegami przetestować ten trick na teamowych grach , albo coś :D

@topic Ewentualnie , na soloq możesz poprosić kogoś o pomoc jeśli da rade :)

Opublikowano

Jak to nie ma sensu robić?..  Raz widziałem jak Kubon startował Jaxem na wiedzmach czy golemach. Po tym jak zrobił miał 2 lvl, cofnął się do bazy i szybki TP do minionów czy wieży i zgnoił takiego Nasusa do 1/3 hp.. (miał E i Q Jaxem).

To daje w c**j przewagi ale nie zawsze. Raz może Ci to linie przegrać jak cie typ spushuje.

579571423327107377857.png

Opublikowano

nie robisz golemów tylko wilki/wraithy a to jest zasadnicza roznica ;) zaczynasz doran + potka i pierwszy punkt w W, wracasz do bazy kilka potkow i tp na topa - jak szybko ogarniesz nic nie tracisz a masz wiecej potionów i przewage lvla. 

Opublikowano

nie robisz golemów tylko wilki/wraithy a to jest zasadnicza roznica ;) zaczynasz doran + potka i pierwszy punkt w W, wracasz do bazy kilka potkow i tp na topa - jak szybko ogarniesz nic nie tracisz a masz wiecej potionów i przewage lvla. 

A za wilki wpadnie 2 lvl? 

Opublikowano

tak wpada 2 lvl ja prboowalem irelia i w sumie jak dobrze zrobisz to nawet jestes na plusie z potkami i ekspem.

ale i tak najbardziej oplaca sie maokaiem.

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...