Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak się nazywa ten plugin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

a

m

z

3

s

Q

Siema mam do was pytanie.

Szukam plugin który zrobi tak że jeśli SuperVip położy block na gm to jak go sie zniszczy to nie wypadnie i wyskakuje wiadomość że to twórczy block.

Jak się nazywa ten plugin?

Z góry dziękuje za pomoc i Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie znam takiego pluginu ktory to wlasnie robi ale jest taka mozliwosc, napisania skriptu lub pluginu ktory wywoluje wiadomosc jak sie ten blok z tym ip rozwali.

ps: sprobuje ci taki napisac ale to troche potrwa.

Opublikowano

MocnabombkaPL

bardzo byłbym wdzięczny gdyż nie potrafię ogarnąć CreativeControl który podał kolega wyżej i też nie potrafię znaleść poradnika na ten temat.

Ale leci Like za dobre chęci

Opublikowano

Moze za 30 min bede mial skript.

Ale tak niedostana jak postawia commandblock na gm1 i sprobuja na gm0 dostac bo pisze w minecraft wiki ze jest nie dropnie sie.

Opublikowano

MocnabombkaPL

bardzo byłbym wdzięczny gdyż nie potrafię ogarnąć CreativeControl który podał kolega wyżej i też nie potrafię znaleść poradnika na ten temat.

Ale leci Like za dobre chęci

To nie jest żaden problem. Znalazłem dla Ciebie poradnik dotyczący tego pluginu, wystarczy tylko w ustawieniach YouTube ustawić napisy i tłumaczenie filmiku na Polski. Myślę, że coś wyciągniesz z filmiku na temat tego pluginu. 

Opublikowano

Darmowy warn dziekuje bardzo

a do tematu jeszcze robie :P ja nie moge.

@1361622928-U485574.pngRamz3sQ

Mam dla cb skript :P no normalnie latwy byl ale nie mialem czasu -_-.

on break of command block:
  message "Test"

Jak dodasz plugin skript to dajesz ten text w notatnik i zapisujesz w formacie .sk

edit: niewiem jak dodac formulke zeby dalo sie na sulvivalu go rozwalic -_- przepraszam jesli przeszkadzalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...