Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PING wysoki po włączeniu gry

Jasian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki problem. Internet mi chodzi w miarę dobrze da się oglądać filmy na youtube w jakości 480+. A gdy włączam cs:go ping podskakuje do 1k+ i internet zaczyna mulić potem się uspokaja ale w cs:;go dalej grać nie mogę. Wina komputera/ internetu? Da się temu jakoś zaradzić? 

Opublikowano

Cześć, mam taki problem. Internet mi chodzi w miarę dobrze da się oglądać filmy na youtube w jakości 480+. A gdy włączam cs:go ping podskakuje do 1k+ i internet zaczyna mulić potem się uspokaja ale w cs:;go dalej grać nie mogę. Wina komputera/ internetu? Da się temu jakoś zaradzić? 

MOŻE BYŚ POWIEDZIAŁ JESZCZE CO TO ZA INTERNET, W INNYCH GRACH MASZ TO SAMO?

Opublikowano

MOŻE BYŚ POWIEDZIAŁ JESZCZE CO TO ZA INTERNET, W INNYCH GRACH MASZ TO SAMO?

Neostrada, tutaj jest po włączeniu gry i on się utrzymuje tak z 2h Potem mi wzrasta że normalnie da się funkcjonować

4124537961.png

Tylko na cs tak mam.

Opublikowano

no to widzisz bardzo slaby download nie da sie grac z takim do tego ping nie jest za dobry pozdrawiam ogarnij download 

Opublikowano

no to widzisz bardzo slaby download nie da sie grac z takim do tego ping nie jest za dobry pozdrawiam ogarnij download 

To jest po włączeniu gry przed jest lepiej znacznie lepiej.

już mi znacznie podskoczył ale ustabilizuje się za jakąś godzinę.

4124565472.png

Opublikowano

no widzisz ziomek ping i tak za duzy na csa bo pokazuje ci go do najblizszego serwera w csie bys mial o wiele wiecej

Opublikowano

no widzisz ziomek ping i tak za duzy na csa bo pokazuje ci go do najblizszego serwera w csie bys mial o wiele wiecej

Mówię kolejny raz, ping normalnie mam około 20 ale po odpaleniu csa mi internet świruje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...