Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban - Czy ktoś pomoże ?

BluemanxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabawa poprzez wkurzanie innych, czad.

Opublikowano

Nie, naucz się grać.

Nie wiem czy wiesz, ale jedną z idei tego forum są właśnie czity i wspomagacze go gier. 

Co do tematu, ciężko z tym będzie możesz spróbować napisać do supportu, ale myślę że szanse są małe, twórcy gry nie są łaskawi dla cziterów

Opublikowano

E tam po co Ci ta gra są lepsze CS:GO , BF 3/4 ;)

a GRP to i tak gra pay2win ;) wszystko pod wydawanie kasy jest nastawione :) kiedyś tak nie bylo to sie gralo teraz to syf juz :) gdyz wole wydac na gre 100zl i juz nie placic jak np. bf a tutaj musisz wydac te 800zl zeby miec wszystko najlepsze a zeby zdobyc cos dobrego na 1 klasie chociaz to trzeba na niej spedzic chociaz te 400h wiec pozdro... ;)

Opublikowano

To nie jest Perm.... Ban HardWare jeżeli możesz sformatować dysk to to zrób potem sciągnij odrazu Ghost Recon Phantoms i możesz zrobić nowe konto i grać :D

Opublikowano

Hah...czitował i teraz chce unbana śmieszne.

Rób nowe konto i graj BEZ czitów nie dostaniesz UB skoro miałeś to miałeś nic nie zrobisz.

"Cheatów używa się na własną odpowiedzialność i autor nie ponosi konsekwencji."

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale jedną z idei tego forum są właśnie czity i wspomagacze go gier.

Co do tematu, ciężko z tym będzie możesz spróbować napisać do supportu, ale myślę że szanse są małe, twórcy gry nie są łaskawi dla cziterów

Juz od dawna te forum jest anty cheaterskie, kiedys mpc bylo multi player cheats, teraz jest multi player comunity, przespales pare lat widac, nikt tu juz o wspomagaczach czy cheatach nie uslyszy, jest to tutaj niepropagowane.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...