Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie przeładowanie broni.

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Jak szybko przeładować broń? Chodzi mi o to gdy klikamy R jest animacja i jak ją przerwać aby nie zmieniać broni?

Opublikowano

Nie da się, musisz zmienić broń gdy tylko zobaczysz, że magazynek się napełni, a animacja wciąż trwa. Nie ma innego sposobu.

Specjalista
Opublikowano

Nie ma żadnego bindu? Widziałem jak ktoś ładował m4a1, magazynek się napełnił, broń się tak jakby schowała i była od razu gotowa. 

Opublikowano

Masz se broń nie >strzelasz>przeładowujesz>gdy już jest magazynek i pokazuje ci 30/30 ammo klikasz q bardzo szybko dwa razy i git, mnie samo wchodzi, trzeba się tego nauczyć i przyzwyczaić tak jak bunnyhopa, qs itp. ;)

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej jest patrzec na animacje daje Ci tą minimalna przewagę. Klikasz Q jak widzisz ze wkladasz magazynek trzeba to wyczuc ale na wyzszym poziomie napewno to cos pomoze.

Opublikowano

Przerwanie animacji ładowania daje nam szybszą animację, ale i tak w tym czasie nie możemy strzelać. Gra jest zabezpieczona przed tym i po prostu jest odliczany czas jaki powinniśmy poświęcić na reload i po jego skończeniu dopiero można strzelać. Tak więc nie działa.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...