Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki sklep bedzie okey?

Gość krystian42423

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast tego ciemnego drewna mogłeś dać to akacjowe. Szary lepiej by się połączył z tym kamiennym murem.

Opublikowano

Moim zdaniem powtarza sie za duzo tych samych blokow :) pododawaj troche innych blokow ktore beda dekorowaly ten sklep bo jak widze 75% to samo drewno

Opublikowano

Zamień te drewno na jakieś inne materiały. Dodatkowo popraw literkę ''K'' i ''E'', bo coś krzywo one wyglądają i nieładnie. 

Opublikowano

Szczerze to mi się nie podoba :/

Podejrzyj jakieś gotowe sklepy na google.pl grafika i spróbuj je połączyć ;)

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Opublikowano

Ja bym usunal ten kamien i dal troche drewna ( nie desek) i szkla

Deski bym zamienil na jakies jasne :/

Pasjonat
Opublikowano

Ja ogólnie usunąłbym ten kamień, strasznie to oszpeca całą budowlę. Tak naprawdę te kolumienki i schodki to są niewiadomo po co, nie upiększa to zbytnio.. Zamiast tego popróbowałbym z jakimś innym materiałem.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

jakbyś dodał ściany i dał wtedy zdjęcia ??

Niezbyt można oceniać coś z pozycji 1 ściany frontalnej, bo może być że ściana piękna a całą resztę zniszczysz

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Uważam, że sklep jest ok, ale najważniejszy napis Sklep gorszy. Nie podoba mi się tam L i K. Może daj więcej zdjęć z boku i środka i dokończę swoją ocenę.

Opublikowano

Nie to nie jest ładne ani estetyczne, po prostu nawaliłeś pełno bloków kamiennych które w ogólne nie pasują do całego wyglądu budynku.

Nie dodałeś glovstona który bardzo dobrze pasuje do drewna i kamienia, zamień to ja jaśniejsze drewno i usuń tą brame..

Wygląda ona okropnie i wstaw albo tabliczke z jakimś napisem albo zwykłe płotki i będzie lepiej. 

Kappa.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nic z tego nie wyszło ale thx za rady ;) temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...