Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam ma mnie w Du***

Nafeto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miesiac temu dostalem blokade za złamanie steam guarda ok przeczytałem kilka tematów na forach i dowiedzialem sie że musze wysłac wiadomość do supportu ok wysłałem im email kod potwierdzenia zakupy do weryfikacji i nazwe konta. Napisałem po polsku czekalem  tygodnie i nic no to sobie mysle a wysle po angielsku no i czekam ten tydzien i nic... Najlepsze jest to że wszystkim odpisują 1 dzien max a ja już miesiąc nie moge grać bo jakąs blokade mam... Moge cośjeszcze zrobić? Jest jakiś numer telefonu albo coś bo już nie mam nerwow do tego...

Opublikowano

Steam przeważnie odpisuje 1-2miesiące. Blokadę masz za czity/oszustwa w wymianach/kupowanie gier od rusków. To je vac ban od tego nie uciekniesz. W przyszłości zapraszam jednak do działu ''Platformy gier''.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

to nie jest vac tylko blokada za zlamanie zabezpieczen steam guarda...1-2 miesiace? to czemu moim kolegą odpisywali tak szybko?

Opublikowano

Steam support to jeden z najgorzej zarzadzanych supportow (nawet gorzej niz Rito) na odpowiedz poczekasz do.... Az im sie zachce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...