Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra znika?

Użytkowniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, więc tak nie spotkałam się z tym w żadnym temacie a od czasu do czasu tak mam. 

Mianowicie, kiedy gram sobie np. mecz 3v3 i trwa on już jakąś chwilę np. 5 minut - to wywala mnie z gry (jakbym utraciła połączenie z internetem - ale tak nie jest). Uruchamiam od nowa grę, loguję się i tego meczu tak jakby nie było - mimo, że powinno mnie wrzucić z powrotem do tej gry. Tak jakbym wcale nie zaczęła żadnej gry - w ''statystykach'' też owej nie ma. O co chodzi? 

Gra nie mogła się skończyć bo niby się poddali skoro mecz nie trwał 10 minut. 

Opublikowano

Również tak mam , nawet dzisiaj się tak zdarzyło - tylko nie wiem czy cały team nie strzelił surr F6 bo akurat kiedy mnie zlagowało dobijałem Ymira i w tym momencie wywaliło mnie .. potem wchodze patrze i nie loguje mnie do gry :/ 

Sądze że to wina serwerów Hi Rez , bo gdy wcisnąłem F8 to miałem ping 2000 ;) 

Opublikowano

Jeżeli nie straciłaś goodwill'a to wina Smite ­

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

­Ja ostatnio mam coś takiego, że mnie nie chce wgl załadować do gry, a gdy wejde pózniej w statystyki to 3 - 4 osoby z pierwszym poziomem i mecz 10minut, nie wiem co oni tworzą ale to nie jest fajne >.<

Opublikowano

Wydaje mi się, że to wina ich maszyn, bo jest to bardzo częste ostatnimi czasy. 

Raczej nie mamy na to wpływu. 

Opublikowano

Jest to spowodowane prawdopobodnie słabymi serwerami gry, każdy tak miał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...