Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vindictus Online

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zawsze chciałem spróbować w to zagrać, ale wiem że na eu i us są inne postacie (na ten moment na us jest o jedną więcej), i nie wiem w końcu na czym opłaca się grać. Na us chyba będzie gigantyczny ping. 

Opublikowano

o ile niema blokady ( a z tego co wiem Nexon zakłada blokady IP) to pograsz tą jedną postacią więcej. 
Ale jeśli jest, musisz używać programów/VPNów itp. a przez to możesz mieć większy ping, co nie jest dobrym rozwiązaniem, bo jednak w slasherach timing jest dość ważny i o ile będziesz grał solo, powinno być ok, ale dalej niż do 20lvla (pierwszy w miarę sensowny raid) nie dobijesz, bo będziesz się wkurwiał na lagi. 

EU nie jest jakoś specjalnie opóźnione w rozwoju (chyba miesiąc albo 2 do tyłu, jeśli dalej jestem aktualny z grami Nexona)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

no tak ze 3 kilo. 

Jeśli gra dalej istnieje, to znaczy że przynosi jakieś tam dochody, a dochody same się nie generują.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czekałem te kilka miesięcy żeby dodali wszystkie postacie na eu, więc już chyba nie będę się rzucał o tego maga bitewnego. Na razie zasysam eu. 

Edit

Jak na razie zatrzymałem się na zainstalowaniu NexonEU_Installer. Teraz dziwie się kto wpadł na tak idiotyczny proces instalacji, i zastanawiam się jak go rozpocząć. 

Edit

Poddaje się, jakiś kretyn nie dał instalatora na stronie gry. Chyba pobiorę z torrentów ;_;

Edit

Ogarnąłem, ale dalej dziwie się któż wpadł na tak nieziemski pomysł. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...