Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie może taką grę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Nie wiem czy pisze we właściwym dziale ale szukam gry.

Mianowicie, chodzi mi o dobre efekty specjalne albo chociaż ładną Grafikę...

Gra typu Strzelanek FPS/SP  na   PC... w której sa nie tylko bronie typu pistolety i karabiny ale także Łuki/Kusze itp itd...

z jakimis obszernymi mapkami (albo chociaż nie takimi malutkimi jak w CS' czy innych śmieciach heeh ;))

CHODZI MI O EPIKA :3

Moje parametry:

Procesor Sandy Bridge 6 GHz praktycznie

Pamięc Ram Corsair 12GB DDR3

Windows 10 (Ale To Nic, Podawajcie co możecie niezależnie od systemu)

Internet 32MB/s

Karta graficzna GeForce GTX TITAN Black

PS. Unturned mi się znudziło hehe

W razie złego działu prosze o przeniesienie

Opublikowano

@Hardiel

Tak Moim Zdaniem CS to śmieć a ty jesteś po prostu nieogarniętym, wciągniętym nolifem którego nie potrafili wychować rodzice... sądze tak po tym co napisałeś...

Pozdrawiam Alen™

Do Admina: Powinieneś od razu blokować takie dzieci...

Far Cry 4, Grand Theft Auto 5 (jak wyjdzie),The Forest ,Skyrim na modach na grafike i oczywiście Daying Light.

Dzięki wielkie ;)

Czekam na dalsze propozycje :)

Opublikowano

Battlefield 4, ogólnie co to za sprzęt 12GB ram, komputer z Allegro ? czy biedronki ?.

4GB max wykorzystuje system do pracy z programami, niektóre programy, gry potrzebują nieco więcej na rozruch.

inwestowanie w taką pamięć to tak jak kupno drogiej pozłacanej obudowy do komputera.

lub zakup super drogiej myszki za kilka set złotych i myślenie że teraz będzie się pro w grach.

Opublikowano

Battlefield 4, ogólnie co to za sprzęt 12GB ram, komputer z Allegro ? czy biedronki ?.

4GB max wykorzystuje system do pracy z programami, niektóre programy, gry potrzebują nieco więcej na rozruch.

inwestowanie w taką pamięć to tak jak kupno drogiej pozłacanej obudowy do komputera.

lub zakup super drogiej myszki za kilka set złotych i myślenie że teraz będzie się pro w grach.

Szczerze to potrzebowałem mocnego komputera do pracy, ale zmieniłem branżę i już mi nie potrzebny taki program jak i komputer dlatego postanowiłem sobie pograć w czasie wolnym ale w jakieś epiki, nie myslę że będe lepszy w grach bo gram tylko po to aby zabić czas i mam gdzieś kto jest lepszy a kto nie po prostu ;) Gry to nie życie tylko rozrywka w sumie po pracy :)

Dzieki za tytuł gry :)

Opublikowano

@Hardiel

Tak Moim Zdaniem CS to śmieć a ty jesteś po prostu nieogarniętym, wciągniętym nolifem którego nie potrafili wychować rodzice... sądze tak po tym co napisałeś...

Pozdrawiam Alen™

Do Admina: Powinieneś od razu blokować takie dzieci...

Dzięki wielkie ;)

Czekam na dalsze propozycje :)

Dobrze, że Ty jesteś cyncynatem tego forum.

Po co ta spina, zwykła copypasta z internetu, a tu już, że gnój i bezwstydnik, hańba narodu, gorze mu! Ok lubie pykać w gierki kilka h, ale nie mam problemu(a coraz więcej nastolatkow ma) ze szkołą ani rodzicami.

Opublikowano

a co zazdroscisz mu? moze miec nawet ile gb chce nawet 100 jak ma pieniadze to robi z nimi co uwaza jego sprawa 

wiedzmin 2 , wiedzmin 3 jak wyjdzie 

edit; Tomb Raider 2013

Opublikowano

a co zazdroscisz mu? moze miec nawet ile gb chce nawet 100 jak ma pieniadze to robi z nimi co uwaza jego sprawa 

Wypowiedziałem się na temat sprzętu który podał, więc nie rozumiem teraz ciebie w tej kwesti ? " tak zazdroszcze mu jest tak zajebis..ty że olśniewa swoją ilością ramów, jak będę duży też będę tyle miał "  masakra.....

Opublikowano

wiedzmin 2 , wiedzmin 3 jak wyjdzie 

edit; Tomb Raider 2013

Starcraft 2, będziesz więcej klikał niż w FPSach. Polecam.

Cs 1.6, Half Life, Postal

Dzięki Wielkie :) Czekam na Wiedźmina ale puki co popykał bym własnie w jakieś strzelanki :p hmm postal ;) Grało się kiedyś w 2 heeh ale sprawdzę jaka jest najnowsza wersja i popykam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...