Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze gry przeglądarkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja gra to mafiacrime

Fajnie sie gra bo za głosowanie na stronkach xtremetop 100 itp. itd. dostaje sie punkty i kasę

mój ref to http://www.mafiacrime.org/

Ta gra jest prawie jak mafia 1930 na big poincie tylko nie ma zleceń można sie pobawić za 1k w |grasz czy nie grasz| xD

i w inne gry rodem z las Vegas a tam więcej nie będę opisywał sami zobaczcie

i wpisujcie swoje gry przeglądarkowe

@edit

ref usunięty :)

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

I ja grałem w runescape i powiem że na dłuższą metę ... kalpa dodam jeszcze darkorbit ... ale podobno gry z seri instant game są nie złe.

Opublikowano

www.knightfight.pl < fajna gra, wynagrodzenie zalezy od lvla etc

Opublikowano

Plemiona

Plemiona to przeglądarkowa gra online, której akcja osadzona została w średniowieczu. Każdy gracz posiada małą wioskę, którą ma doprowadzić do władzy i chwały.

www.plemiona.pl

Gram od ponad roku mam już prawie 3,5 mln pkt... gram na s6 ;] Szalenie wciągająca..;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

dopoki Ci nie przejma najwazniejszych wiosek ..

@Down

wypowiedziales moj nick !

A ja jestem zuy !

Musisz mi dac 1 gwiazde

Profil > 1 gwiazdka

Opublikowano

No ja gralem w Plemiona - nawet fajne, BattleKnight czy cos w tym stylu :D, Travian, Gladiatus, Ogame i inne :P

ISRO:

Nick: Lily_Rose

Lvl: 79

Build: Pure int Nuker s/s: fire/light/cold (reskill fire-->bicheon)

Farm mode: 3/200k sp (gap -6)

---------------------------------------------------------

Nick: Grosz

Lvl: 59

Build: Pure str Bowman: pacheon/fire/light

Farm mode: 16.2/160k sp (gap -6)

6082.png

29305.jpg

Opublikowano

Ja kiedyś grałem przez hmm...pół roku w Ogame.Na początku było wszystko fajnie i mobilnie rozwijałem swoje siły ale potem jako ze sie wycwaniłem zaczołem atakować innych...niestety zaatakowałem o wiele silniejszego gościa.

A potem przez własną głupote usunołem konto...

To by było na tyle co do mojej przygody z grami tego typu.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Ja gralem w bitefight i the crims nawet fajne gierki ;p

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

Opublikowano

A ja hmm. Runescape było po angielsku i nadal jest. Przestałem grać :P

Robot rage, mam już 1 + ^^.

I na tyle.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

• 3 lata później...
Opublikowano

knightfight i pirsonwars ale najlepsze kf, a jak chcecie po polsku to www.rycerze.wp.pl gram w to z 3 lata z przerwami i git ;d

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Plemiona

Plemiona to przeglądarkowa gra online, której akcja osadzona została w średniowieczu. Każdy gracz posiada małą wioskę, którą ma doprowadzić do władzy i chwały.

www.plemiona.pl

Gram od ponad roku mam już prawie 3,5 mln pkt... gram na s6 ;] Szalenie wciągająca..;D

Totalna klapa , grałem na bodajże świecie 2 i 4 lub 3 coś w tym stylu :P , po jakimś czasie gra staje się strasznie NUDNA :O , pamiętam że miałem jakieś 1000 wiosek wtedy zrezygnowałem bo było to dla mnie bezsensu ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Ja gram w Football Team.. fajna gra chodzi w niej o kierowanie karierą piłkarza którego sobie tworzymy :)

Gramy mecze ligowe,Sparingi, kupujemy ciuchy, Trenujemy, uczymy się trików ITP :D

NIE MA

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja niekiedy pykam w F1 Online: The Game

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

gangsters, darkorbit, sfgame, plemiona, grepolis, desertcośtam, my-fantasy i jeszcze jakieś tam były..no a, teraz ciągnę tylko plemiona od początku (rok przerwy, stracone 1.9kk i 250 wiosek)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...