Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programu ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam programu który uniemożliwi mi łączenie z serwerami (np w grach) na których mój ping nie będzie przekraczał określonej liczby. Chciałbym aby po ustawieniu pingu np max 100 nie łączyło mnie z serwerami np z USA. Wiem że coś takiego istnieje, mam nadzieję że w miarę czytelnie przedstawiłem o co mi chodzi. Jeśli ktoś zna takowy program lub też sposób jak uzyskać taki efekt proszę śmiało pisać. Za wszelką pomoc dziękuje z góry.

Opublikowano

nie ma takiego 

parametry zależą zawsze od łącza jakie się ma 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wtfast niby dziala w droga strone, zmienia tak pingi bys nie mial laga na w takich przypadkach

ale taki program jaki opisales nie istnieje

­

Opublikowano

Istnieje pewien program dzięki któremu wybieramy sobie z jakimi serwerami chcemy się łączyć a z jakimi nie. Mamy do wyboru EU West/East , Russia itd. Podobno ma to związek z zapora windows ale tu się nie znam więc się nie wypowiem. Jako że mam antywirusa który ma swoją zaporę ten program u mnie nie działa. Tak więc szukam programu działającego w podobny sposób ale bez konieczności usuwania antywirusa. (kolega nie ma antywirusa i program działa bezproblemowo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...