Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tryb servera zrobic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz zrobić tryb serwerowy SkyBlock, ponieważ teraz jest mało tworzonych takich serwerów, a graczy Ci przybędzie. Oczywiście, żeby na serwer zawitała duża ilość graczy, to na serwerze musi się znajdować ogarnięta i pomocna administracja, w miarę ogarnięty spawn dla graczy i autorskie pluginy. Dodatkowo jeżeli będzie dobra reklama dla serwera, to szybko się on wybiję z biegiem czasu. 

PS: Ogarnięta administracja serwera musi być, bo to jest podstawa dla graczy.

Pozdrawiam.

@Czaparowski Zgadzam się z tym, ale dla innych graczy serwer stanie się tym gorszym. ;) 

Opublikowano

Powiem ci tak, rób co ci serce podpowie, jeśli to twój serwer, Masz nieograniczone możliwości! )z odpowiednimi narzędziami oczywiście), Ale zauważyłem że w tych czasach Bardzo mało mamy t serwerów RPG na wersję 1.5.2, albo Lobby, Ja mam Lobby i właśnie RPG budujemy więc możesz też zmieszać, a może nawet.. kto wie.. Zrobisz własny, nowy tryb serwera?

A właśnie, odpowiadam na komentarz Lord Asasin, moim zdaniem Te całe autorskie i "nieautorskie" pluginy mają tyle do graczy co piernik do wiatraka. Można mieć pluginy z bukkita, dobrze zkonfigurowane i może spolszczone ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...