Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DropHack

Gość `Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć.

Co można zrobić z tymi ludźmi?

Odpaliłem sobie grę 3 vs 3 ranked, zaczęliśmy w ch*j wygrywać, ja miałem chyba 6/0/8.

Enemy dostawał ostro po piź*dzie i nagle j*b i Próba odnowienia połączenia u mnie i znajomych.

Nie mogę się połączyć z grą, co zrobić?

Da się jakoś to zgłosić do Supportu Riot żeby unieważnili grę a osoby za to odpowiedzialne zostały jakoś ukarane?

Opublikowano

Cóż jeśli mecz dostał dosa ( drophack ) to w ciągu 5-10 minut ją unieważni nie będzie ani jednego śladu po grze. A kto to zrobił to niewiadome tak na prawdę, bo ktoś z ich teamu mógł podać IP tej gry a sam nic nie robił więcej. Możesz zgłosić ich do supportu ale muszą być dowody jakieś, bo jak tylko taki 1 mecz zrobił to nic mu nie będzie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

No właśnie.. DropHack działa z reguły tak, że Ci zmuli grę, że masz to : "Próba odnowienia połączenia..." i jak temu typowi się zachciało to trzyma taki efekt dopóki gierka się nie usunie z historii gier.

To musiało być Rito lub po prostu Lag Exploit ale nie pamiętam czy on miał coś takiego, że wyskakiwało "Próba odnowienia".

579571423327107377857.png

Opublikowano

­

Cóż jeśli mecz dostał dosa ( drophack ) to w ciągu 5-10 minut ją unieważni nie będzie ani jednego śladu po grze. A kto to zrobił to niewiadome tak na prawdę, bo ktoś z ich teamu mógł podać IP tej gry a sam nic nie robił więcej. Możesz zgłosić ich do supportu ale muszą być dowody jakieś, bo jak tylko taki 1 mecz zrobił to nic mu nie będzie.

No właśnie.. DropHack działa z reguły tak, że Ci zmuli grę, że masz to : "Próba odnowienia połączenia..." i jak temu typowi się zachciało to trzyma taki efekt dopóki gierka się nie usunie z historii gier.

To musiało być Rito lub po prostu Lag Exploit ale nie pamiętam czy on miał coś takiego, że wyskakiwało "Próba odnowienia".

Właśnie tak zrobili że jest unieważniona i poza screenem nie mamy dowodu że była ona rozgrywana.

Zgłoszę to do supportu wraz ze screenem i nickami przeciwnej drużyny.

Mam nadzieję że poniosą tego konsekwencje.

Opublikowano

Mam TAK samo czasami gramy 3vs3 kappa " Próba odnowienia x3" ts3 śmiga przeglądarka też za 5minut wbijamy i w historii przegrana . P.S u kumpli to samo.

Opublikowano

­

­Właśnie tak zrobili że jest unieważniona i poza screenem nie mamy dowodu że była ona rozgrywana.

Zgłoszę to do supportu wraz ze screenem i nickami przeciwnej drużyny.

Mam nadzieję że poniosą tego konsekwencje.

Przykro mi, ale nie poniosą żadnych konsekwencji - nawet, gdybyś im wysłał demko z tej gry.

Myślisz, że ich obchodzi jakaś Twoja gra? To źle myślisz, oni tylko liczą hajs w portfelu - do supportu nie masz nawet co pisać. ;)

Opublikowano

­

Przykro mi, ale nie poniosą żadnych konsekwencji - nawet, gdybyś im wysłał demko z tej gry.

Myślisz, że ich obchodzi jakaś Twoja gra? To źle myślisz, oni tylko liczą hajs w portfelu - do supportu nie masz nawet co pisać. ;)

No ale na banowanie lig szarpowców ktorzy powydawali po 5k mają czas..

Opublikowano

­

Weź już się opanuj i nie najeżdżaj na ludzi. Nawet nie wiesz co robią, co szykują i co mają w planach. To że tobie odpisują na ticety po tygodniu to twój problem. Mi zazwyczaj na następny dzień... Sam byś liczył hajsy w portfelu gdybyś miał żyć tylko z tej gry. 

TOPIC:

Możesz napisać do supportu i się dowiedzieć czy w takiej sytuacji możesz coś zrobić. Może następnym razem jak Ci podpowiedzą jakie dowody musisz przygotować to uda Ci się schwytać "drophakowców". ;)

Opublikowano

­

­

W d***e byłeś i gówno widziałeś, Riot powinno obchodzić to że ktoś atakuje ICH MASZYNY na których stoją gry.

radze posty Renshara olewac, bo to tylko placz bez zadnych podstaw, jego pseudoargumenty mozna w 3min obalic :)

a co do tematu, to mozesz wyslac, jednakze nie ma gwarancji ze dostana bana

Może jakąś karę na ataki na ich maszyny dostaną.

Weź już się opanuj i nie najeżdżaj na ludzi. Nawet nie wiesz co robią, co szykują i co mają w planach. To że tobie odpisują na ticety po tygodniu to twój problem. Mi zazwyczaj na następny dzień... Sam byś liczył hajsy w portfelu gdybyś miał żyć tylko z tej gry. 

TOPIC:

Możesz napisać do supportu i się dowiedzieć czy w takiej sytuacji możesz coś zrobić. Może następnym razem jak Ci podpowiedzą jakie dowody musisz przygotować to uda Ci się schwytać "drophakowców". ;)

Właśnie to zrobię że wyślę im wiadomość popytam co muszę mieć.

Teraz przy każdej grze odpalam LoL Replayer.

Opublikowano

Witam z doświadczenia wiem ze nic im nie zrobią,dostaniesz odpowiedz ze muszą się przyjrzeć a potem ze nic nie mogą zrobić bo atak wykonywany był z innego adresu IP czy też kraju z którego byli przeciwnicy. Sam posiadam dropa i wykrycia kto dosuje grę jest praktycznie niemożliwe bo teraz używa się spoofowania adresu IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...