Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayROK - Ragnarok Online Serwer

Faydee

Nazwa gildii  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nazwa gildii

• Fairy Tail
      0
    • Akatsuki
      1
    • Laughing Coffin
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logo:

PoO9Oj.png

Witam!

Chciałbym wam przedstawić nowy Serwer Ragnarok'a Online - PlayROK.

Strona Główna:

http://www.playrok.com

Download:

xxx

Informacje o serwerze:

• All *NO CITIES* MAPS PvP. PK able after Base Level 55 and the maximum level difference between players to let them attack each other is 15 Levels.
  • Reward for playing time.
  • AUTOMATED EVENTS.
  • PACK GUILD - Bring your guild and make history.
  • Freebies and 7 Days VIP for new accounts.

Raty serwera:

• Base EXP: 5x
  • Job Exp: 5x
  • Cards: 1x
  • Drop: Custom

Dodatkowe informacje:

NPC List:

• JobMaster (Job Agencty in Prontera - prt_in 46 97)
  • Quest Warper (All Cities and Dungeons)
  • Platinum Skills (prontera 128 200)
  • Poring Coin Shop Warper (prontera 165 174)

Jak zagrać:

Należy wejść na stronę główną (podaną wyżej) wejść w dział "Downloads" i pobrać Ragnarök Online Full Client (2.1gb)

Po ściągnięciu Ragnarok'a Online, trzeba go wypakować.

Potem zarejestrować się na stronie głównej.

Grę uruchamiamy poprzez "PlayROK_Patcher"

Zdjęcia weryfikacyjne oraz filmik:

Beztytulu_wxernee.png

@Edit

Kilka osób już zadeklarowało chęć sprawdzenia/zagrania na serwerze. Jeżeli macie jakieś pytania dotyczące mechaniki gry/klas postaci etc. Proszę o pw, albo bezpośredni kontakt w grze mój nick to: Faydee, Belias albo Beliar :) Let's Rok! ;]
@Edit. Wszystkich którzy wyrażą chęć zagrania na w/w serwerzę. Proszę o wpisywanie się w tym temacie według wzoru.

Nick:
Klasa postaci:

Korzystając z okazji, że po 5 dniach ostrej farmy zdobyłem itemek potrzebny do stworzenia gildii. Chciałbym przeprowadzić ankietę na nazwę gildii o ile oczywiście znajdzie się na tyle dużo osób żeby ją w ogóle założyć. Jako, że jestem wielkim fanem anime, wszystkie proponowane nazwy gildii są związane z anime. Czekam również na wasze propozycje.

Opublikowano

Jak zrobić taki skan? Wiesz nigdy się nie bawiłem w takie rzeczy. Ja pobierałem i nie ma żadnych trojanów czy innych wirusów. Ja mam 28 lat, więc nie bawmy się jak dzieci nie przyszedłem tutaj po to żeby kogoś wbić na muke. Wiem, że jako użytkownik z jednym postem mogę być podejrzany. Co do samego serwera, to się dopiero rozkręca także trzeba być cierpliwym, ale z dnia na dzień jest coraz więcej osób.

Opublikowano

Już wszystko działa, admin naprawił link. zapraszam do gry, jak ktoś będzie chętny proszę pisać na pw. Jak się zbierze kilka osób można pomyśleć nad założeniem polskiej gildii.

Opublikowano

Kilka osób już zadeklarowało chęć sprawdzenia/zagrania na serwerze. Jeżeli macie jakieś pytania dotyczące mechaniki gry/klas postaci etc. Proszę o pw, albo bezpośredni kontakt w grze mój nick to: Faydee, Belias albo Beliar :) Let's Rok! ;]

@Edit. Wszystkich którzy wyrażą chęć zagrania na w/w serwerzę. Proszę o wpisywanie się w tym temacie według wzoru.

Nick:

Klasa postaci:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...