Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 4 - problem z płynnością gry

kaczka123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Posiadam grę Far Cry 4. Byłem pewien że mi pójdzie bez problemu ale strasznie się jednak zacina.

Parametry mojego komputera:

- Procesor: Intel Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz  3.10GHz

- Pamięć operacyjna RAM: 8 gb

- System operacyjny: Windows 7 Home Premium 64 bitowy

- Karta graficzna: ASUS EAH6850 Series

Gra się zacina nawet na minimalnych ustawieniach :C Proszę o pomoc! Nie wiem czy mam jakiegoś patcha pobrać czy coś aktualizować.

Opublikowano

Jaki masz monitor? Zmniejszyłeś rozdzielczość na max? Możesz również sciągnąć boostera (nie znam dokładnej nazwy) lub po prostu CTRL + ALt + Delte > menadzer zadań > Far cry 4 (klikasz prawym0 > przejdz do procesu > Klikasz prawym na proces > Klikasz Ustaw priorytet > I z normlanego na "powyżej normalnego" lub "wysoki" . Innego sposobu nie widzę.

Rekomendowane: Intel Core i5-2400S 2.5 GHz/AMD FX-8350 4.0 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB GeForce GTX 680/Radeon R9 290X lub lepsza, 30 GB HDD, Windows 7(SP1)/8/8.1 64-bit
Minimalne: Intel Core i5-750 2.6 GHz/AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB GeForce GTX 460/Radeon HD5850 lub lepsza, 30 GB HDD, Windows 7(SP1)/8/8.1 64-bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...