Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki jak w bolu i L# xD. Bo jak wejdziesz na bola albo l# to banik a ja chce tylko zooma ;p

2zgg6rn.png

Opublikowano

Przyznam szczerze, że zwykły Zoom-Hack jest łatwiejszy do wykrycia niż program #L/BoL.

#L oraz BoL mają aktualizacje, które omijają ich Anty-Cheat'a.

W przypadku zwykłego programu Zoom-Hack, nie ma tam aktualizacji, ani żadnego auto-update.

Przynajmniej się nie spotkałem z takim czymś.

Jeśli nawet są aktualizacje, to ręczne, które trzeba samemu szukać za każdym razem.

Ile w tym bezpieczeństwa? Ruletka...

Może to mało wnosi do Twojego zapytania, ale ja osobiście używałbym L# bądź BoL'a gdyż mają update na bieżąco.

@Edit

BoL obecnie jest zaktualizowany.

Opublikowano

Przyznam szczerze, że zwykły Zoom-Hack jest łatwiejszy do wykrycia niż program #L/BoL.

#L oraz BoL mają aktualizacje, które omijają ich Anty-Cheat'a.

W przypadku zwykłego programu Zoom-Hack, nie ma tam aktualizacji, ani żadnego auto-update.

Przynajmniej się nie spotkałem z takim czymś.

Jeśli nawet są aktualizacje, to ręczne, które trzeba samemu szukać za każdym razem.

Ile w tym bezpieczeństwa? Ruletka...

Może to mało wnosi do Twojego zapytania, ale ja osobiście używałbym L# bądź BoL'a gdyż mają update na bieżąco.

To Bol też nie ma jeszcze aktualizacji ?

2zgg6rn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...