Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robicie bo banwave?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście założyłem nowe konto 6 dni temu, 

aktualnie wbiłem 29 lvl i 1/2

gram bez # i nigdy więcej go nieużyje, doszłem do wniosku że gra bez tego sprawia większą przyjemność. 

zbanowane miałem 5 kont, 3 z nich w platynie.

A wy?

Hello there.

Opublikowano

Musiałbyś grać 24/7, by wbić 29 level w 6 dni, gdyż właśnie ten level się wbija, grając non stop ARAM'y.

Chyba nie chcesz powiedzieć, że nie spałeś od 6 dni? <_<

Osobiście gram legit. ;)

Edit:

Zwracam honor. B)

Opublikowano

Musiałbyś grać 24/7, by wbić 29 level w 6 dni, gdyż właśnie ten level się wbija, grając non stop ARAM'y.

Chyba nie chcesz powiedzieć, że nie spałeś od 6 dni? <_<

Osobiście gram legit. ;)

QT Xernas euw :P

tak, wlasciwie dzisiaj jest 7 dzien,

XP Boost na gry i na czas, do tego granie cale dnie +noce xD

zobacz sobie na op.gg mzoe gdzies tam 1 gra bedzie :D idk, gwarantuje ci, ze zrobilem to konto po nocy banwave ;)

Hello there.

Opublikowano

Czemu akurat 6 dni, może kupił dopalacze. Ja mam ogólnie 8 lvl i dalej mi się nie chce, wole już tego cs:go i zacznę na nowo spróbować dote 2 

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

Ja osobiście założyłem nowe konto 6 dni temu, 

aktualnie wbiłem 29 lvl i 1/2

gram bez # i nigdy więcej go nieużyje, doszłem do wniosku że gra bez tego sprawia większą przyjemność. 

zbanowane miałem 5 kont, 3 z nich w platynie.

A wy?

6 dni i masz 29 lvl? Ty spisz w ogole? :D

zalozylam nowe konto mimo tego ze mam inne 30 lvl czyste bez ryzyka bana ;P poki co powoli leveluje ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ja czekam na update L# i wtedy tworzę nowe konto i zaczynam karać noobkow na niskich lvlach jednocześnie lvlujac konto :) Ale już nie wydam ani złotówki na skiny by w razie kolejnej wpadki ekipy L# nie było mi szkoda konta. Ktoś robi podobnie?

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ja po banie gram w S4Leauge i Smita co do lola to gram mecz na 2 dni na nowym koncie  wbiłem 5 lvl i nie chce mi się expic=_=

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Kupione nowe konto 30 lv i na razie gram legit. :P

A ja myślałem ,że dżuliet czysto gra.O proszę xD.

btw. żadnego bana na mainie i noobku a korzystałem nawet z exploitów na botrka jak były 

Nothing.

Opublikowano

Zbanowane 4 konta, w tym jedno za darmo. Zostały 2, jedno się leveluje (Smurf) drugie D2 (legit  B))

Kupione nowe konto 30 lv i na razie gram legit. :P

Samo zakupienie konta już nie jest legit. BAN

­azYIWDl.png

Opublikowano

Gram na smurfie vip bol z RTTC ryze, niestety nie mam cassio i xeratha jeszcze, więc tak trochę bez takiej pompy, ale ryze daję radę, byłem w g5 teraz p5 9 W / 0 L :)

Opublikowano

Ja expię swoje nowe konto, ma już 20 level, runki, 10k ip itd.

Mam kolege, ktory gra na poziomie diaxa i tez smurfuje po banwave :D

DuoQ plz.

Polecam nie kupować żadnych postaci do 20 lvl, ponieważ jak będziemy mieć choćby 1 stronkę na runy na AD to zbieramy na takiego zeda czy riven i kosa :D

Albo pod AP Xerath,Syndra,Scriptopeia itp. :)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

A mam pytanko na czym najszybciej exp idzie? Aramy czy boty ?

Twisted z IP boost na boty.

Opublikowano

Po tym banie na mainie zrobilem smurfa, kupilem skina do cassio i oram cebulakow, juz 18 lvl gg.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Ja czekam na update L# i wtedy tworzę nowe konto i zaczynam karać noobkow na niskich lvlach jednocześnie lvlujac konto :) Ale już nie wydam ani złotówki na skiny by w razie kolejnej wpadki ekipy L# nie było mi szkoda konta. Ktoś robi podobnie?

Ja mam bodajże 15 lv na smurfie spotkałem 3 bole/l# zgłosiłem z filmikiem i jak sprawdziłem to już konta nie są używane czyli pewnie ban :)!Tak mam nadzieje że cb spotkam bo rito się wzieło za banowanie i zgłaszane na to wygląda też banują :)

Opublikowano

Ja mam bodajże 15 lv na smurfie spotkałem 3 bole/l# zgłosiłem z filmikiem i jak sprawdziłem to już konta nie są używane czyli pewnie ban :)!Tak mam nadzieje że cb spotkam bo rito się wzieło za banowanie i zgłaszane na to wygląda też banują :)

Jak ja sie bede cieszyl jak cie spotkam w lolu, tak cie zoram ze spowrotem do grania nie wrocisz.

Opublikowano

Jak ja sie bede cieszyl jak cie spotkam w lolu, tak cie zoram ze spowrotem do grania nie wrocisz.

Hobbit, czyli tam i z powrotem.

Ciekawe czym go zaorasz. Pewnie swoją ortografią debilu :D

Opublikowano

Hobbit, czyli tam i z powrotem.

Ciekawe czym go zaorasz. Pewnie swoją ortografią debilu :D

To nie jest klasa Polskiego śmieciu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...