Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 slot

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłoby fajnie, bo zawsze brakowało mi 7 slota do fajnego buildu i z czegoś trzeba zawsze rezygnować, ale wtedy mocne postacie staną się jeszcze mocniejsze i po grze :/ Niestety, raczej Riot nie posunie się do takiego stopnia :)

2Ndd2s.png

Sygnaturę wykonałem ja, można się do mnie zgłaszać :)

Opublikowano

Nie za bardzo było by fajnie. Postacie były by zbyt op. A tanki nie do zabicia.. adc po prostu kryty 1500 i 2.20 as wiec lipa. Proponuje poczekać na U.R.Fa tam bedziecie koksić i z tymi 6 itemami :)

zDlszn.png

Opublikowano

Przecież jest 7 slotów, lel. Ward ważny i ma rezerwacje.

Raczej nie dodadzą 7 slota, bo mógłby całkowicie zmienić rozgrywkę. Tak ja ziomale z góry napisali adc dwa hity i mundo w mecie.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Gra wtedy całkowicie straciłaby balans.

Nie wprowadzą tego na 100%.

Ewentualnie może w jakichś innych, przyszłych trybach.

Opublikowano

To wymagałoby ogromnych zmian w balansie, więc wątpię.

Opublikowano

To by było troche złe, bo 1 item więcej potrafił niewiadomo jak postać wykosić. Dla mnie te 6 itemów to jest wystarczające.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

­

Nie za bardzo było by fajnie. Postacie były by zbyt op. A tanki nie do zabicia.. adc po prostu kryty 1500 i 2.20 as wiec lipa. Proponuje poczekać na U.R.Fa tam bedziecie koksić i z tymi 6 itemami :)

URF już miał być w grudniu, w preseasonie :)

//Temat

Chciałbym, zawsze musze sprzedawać buty i kupować Trinity, a tak to ten problem by minął. :(

Opublikowano

7 przedmiotów? Bez sensu.. na fuil build by się zbierało z godzinę, a potem taka tristana by cię ustrzeliła w sekundę

Pomocnik
Opublikowano

7 przedmiotów? Bez sensu.. na fuil build by się zbierało z godzinę, a potem taka tristana by cię ustrzeliła w sekundę

Tak, tylko weź pod uwagę, że inni też mieliby ten 7 slot, więc budując jeden więcej tanky item dmg był by mniej więcej taki sam. Tylko po co dodawać ten 7 slot ? To po prostu nie ma sensu :) Z resztą 7 slot w eq masz na trinketa :D

Opublikowano

riot zamieza wprowadzic kupowanie pszedmiotuw za rp wienc....

"Wienc" skąd masz te info? Prosiłbym o linka bo inaczej nie uwierzę :3

zDlszn.png

Opublikowano

Uważam że 7 slot nie ma sensu, bynajmniej całkowicie zmieniłoby grę. Balans postaci byłby troszkę trudny, tak więc na 100% odpada!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...