Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży pobór pamięci przez samego klienta lola.

Meeh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem , bodajże ostatnio klient gry strasznie się zacinał i pobiera 2x wiecęj pamięci niż przedtem ( widoczne na screenie) Sam klient pobiera tyle pamięci co sama gra , dlatego zmuszony jestem wyłączać go podczas gry, ale także w grze fps spadły. Myśle że może być to powiązane. Laptop słaby mozna powiedzieć ale komfortowo grałem na tych 50-60 fps. Czyściłem, defragmentowałem robiłem wszystko i nic, reinstal lola to z 3 razy chyba -.-

Spotkaliście się z takim czymś?

http://scr.hu/2lo7/nri5d

Opublikowano

Mi tak normalnie pobiera jak uruchamiam launchera to jest normal, poprzedni launcher byl mniej pozerajacy.

Mi bierze samemu 560 mb jak mam uruchomiony proces launchera wiec to dla mnie normal, a jak gra jest on to mi bierze 1,5 gb wiec dla mnie to ok.

Opublikowano

No wlaśnie ja mam 3gb ramu, dla moich kolegów też waha się w granicach 300mb , tez tak miałem nie dawne lecz coś się popsuło i nie wiem co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...