Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/TGM lub TuT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Nazywam się Sławek mam 17 lat za miesiąc 18  , mieszkam w województwie Wielkopolskim . Uczęszczam do Technikum Mechanicznego. Dziennie poświęcam na siedzenie przy komputerze z  4,5 godziny w dni robocze szkolne ,  w weekendy lub święta nawet cały dzień. Doświadczenie mam dość spore grałem na wielu serwerach prywatnych jak i na polskim serwerze Etolin. Na serwer mogę poświęcić mój cały czas siedzenia przy komputerze. Ogólnie gram już  7 lat w metina w tym  1 rok zajmuję się dołączeniem do Teamu , byłem już w nie jednym Teamie co serwery niestety nie wystartowały przez pewnego HA  np. SheriaMT2, RayesMT2, TevenistMT2 wszystko ładnie pięknie ale do startu nie doszło ;/ .   Interesuję się motoryzacją , informatyką i serwerami MT2 . Co mogę oferować od siebie wypiszę kilka myślników na dole J. I na koniec  chciałem dodać nie wiem czy to ważne i czy mieszać Metin 2 MMO RPG z czatem  obrazkowym co byłem moderatorem od 2007 roku aż do 2013.Wiele osób może to poświadczyć jak się zachowywałem w swoich zadaniach moderowania serwisu. Ale to tylko tak jak mówie ważne lub nie ważne i Proszę nie pisać komentarzy typu że Metin 2 to nie chat. To tylko jest wiadomość dodatkowa ważna lub nie zależy dla kogo J

-kulturę osobistą

-pomoc w rozwijaniu się serwera

-organizowaniem  Eventów np. OX,ZUO ,szukanie GM  i wiele wiele  innych J

-Czas wolny jaki mogę poświęcić na serwer

-Potrafię pomagać graczom

-odpowiedzialność

-pracę w grupie

-Dużą aktywność

Kontakt do mnie na GG: 43846486  lub pod adresem E-mail : [email protected]

Pozdrawiam 

Opublikowano

Popraw interpunkcje, estetyke oraz ortografie, bo czasem, az mnie razi po oczach. Co do podania to masz bardzo mala szanse dostania sie, bo co z tego, ze miales posade jak serwer nie wystartowal i twoje doswiadczenie dalej jest zerowe. Moge jedynie zyczyc Ci powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...