Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Cs GO Vac

MarcinGTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jak w temacie dostałem Bana od VAC .

Otóż nie wiem od czego i za co go dostałem , a mianowicie nie grałem na żadnych cheatach bo troche szkoda skinów i samej przyjemnosci gry :x .

Jedyne co zrobiłem do skrypt do ak/m4 na rozrzut i lekko zmodyfikowany config i mi sie wydaje że za takie coś dostać bana lekka przesada bo przecierz to nie cheaty ?

Opublikowano

VAC jest za cheaty edytowanie plików gry itp.

Skrypt na rozrzut też może wykryć jako cheat ale np macro z myszki na zmiejszenie rozrzutu nie wykrywa chyba jako cheat.

Proste aby miec skrypt na mniejszy rozrzut bez VAC musisz miec macro.

Od VAC sie nie odwołasz.

Opublikowano

VAC'a dostaje się chyba razem z overwatchem. W każdym razie, każda ingerencja lub próba oszustwa może się skończyć banem.

Mój kolega dostał bana za zwykły skrypt na auto bh, więc niestety..

Jeśli dla ciebie zmniejszanie recoil'u broni to nie oszustwo, to powinieneś zapoznać się ze znaczeniem tego słowa.

Opublikowano

VAC'a dostaje się chyba razem z overwatchem. W każdym razie, każda ingerencja lub próba oszustwa może się skończyć banem.

Mój kolega dostał bana za zwykły skrypt na auto bh, więc niestety..

Jeśli dla ciebie zmniejszanie recoil'u broni to nie oszustwo, to powinieneś zapoznać się ze znaczeniem tego słowa.

XDDD

@topic to jest chyba owerwatch, za skrypty, tak czy siak dostałeś perma i się nie odwołasz ;)

Opublikowano

no no xddd.. Gdzieś usłyszałem, że przez overwatcha można wyrwać również VAC'a. Nie wiem ile w tym prawdy i jak to dokładnie działa.

Opublikowano

no no xddd.. Gdzieś usłyszałem, że przez overwatcha można wyrwać również VAC'a. Nie wiem ile w tym prawdy i jak to dokładnie działa.

Owerwatch jest wtedy, gdy ktoś ogląda twoje demko, Ty się palisz z cheatem a on cie banuje, a VAC jest gdy cheat jest np. wykrywalny, itp. to system banuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...