Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja z M2Bob'em

spik90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam pytanie do tych, którzy pykają na tym bocie.

Jak wygląda na dzień dzisiejszy sytuacja z banami? Bo widzę ciągle updatują a nie widzę potwierdzenia czy działa czy nie.

Jak sytuacja wygląda u was? Banują - nie banują?

Pozdro ;-)

Opublikowano

Odpowie ktoś jeszcze? Dzieje się czy się nie dzieje, da radę coś ugrać na tym polskim metinie jeszcze? :)

Opublikowano

jak umiesz na m2bobie to nie dostaniesz bana

raz zostawiłem chara na noc na dzikusach wbił 38lvl i ban :D

Bocić trzeba umieć, wszystko ładnie ustawić oraz nie expić w zbyt uczęszczanych miejscach.

Opublikowano

Ja uciągnąłem ponad 6k minut :) 59 lvl Bodziak :)) tam do 60 brakowało 12%. Bana dostałem z mojej głupoty :// Zrobiłem na postaci mojej dropa 10lvl by mi dzika wydropił w m1. Owszem zrobił to, ale chciałem dalej dropić i co ... ? Ban po 2h bocenia;/ (Tortuga) Ale tak do expa z buta postać zrobiłem na 50 lvl potem boja zrobiłem :) (Solo, sam) i tak to jest hehe. Ale jeżeli chcesz bocić to napisz do mnie powiem ci w jakich godzinach GMowie są online, bo już to rozkminiłem :D

Opublikowano

na polskim polecam ci kamer moda grałem na nim od początku i mam juz 2k minut bez bana ;)

Nie nie, nie botuje high lvl tylko drop. Do tego kamer jest strasznie słaby, to nie dla mnie :P

jak umiesz na m2bobie to nie dostaniesz bana

raz zostawiłem chara na noc na dzikusach wbił 38lvl i ban :D

Bocić trzeba umieć, wszystko ładnie ustawić oraz nie expić w zbyt uczęszczanych miejscach.

No ja dostałem na 130 kont może 30 banów przez jakieś 3 miesiące. I to do tego 20 fishbotów, a reszta to głupie zachowania czasem.

Ja uciągnąłem ponad 6k minut :) 59 lvl Bodziak :)) tam do 60 brakowało 12%. Bana dostałem z mojej głupoty :// Zrobiłem na postaci mojej dropa 10lvl by mi dzika wydropił w m1. Owszem zrobił to, ale chciałem dalej dropić i co ... ? Ban po 2h bocenia;/ (Tortuga) Ale tak do expa z buta postać zrobiłem na 50 lvl potem boja zrobiłem :) (Solo, sam) i tak to jest hehe. Ale jeżeli chcesz bocić to napisz do mnie powiem ci w jakich godzinach GMowie są online, bo już to rozkminiłem :D

Ja lvl jaki wbiłem to 46 na zwykłych pająkach na pustyni expiąc sobie kolejne 30 levele :D

Ale może ogarne jakiegoś bodziaka też 60 lvl, może się uda :P

~~~~~~~~~~~~~~

Ogólnie interesuje mnie czy dostajecie dużo banów z tego nowego autobana czy działa to tak jak wtedy, lub czy Slait ładnie zrobił boba, że trzeba tylko obserwować mapę. Bo się wycwanili chodząc drugą postacią i banują :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...