Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób/bug na Nowe LOW, DZIAŁA

Machoń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, siedziałem w low od czasu wprowadzenia i oto powstał nowy sposób na robienie tego lowa :)

Zapraszam na gg po więcej informacji: 3779029

Filmik został utworzony. Pozdrawiam :D

Opublikowano

Poczekajmy,na elitepvp będzie pewnie niedługo :3

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

To ja tez robiłem grupówki i powiem ze da się falcolna tak jak wcześniej zbugowac ze nie atakuje tylko z samych rakiet. No ale niestety resztę low trzeba zrobić, a to schodzi ponad 1 godz, za cale wrota mamy 34 522  uri, jeśli zrobimy je sami. Machoń a Ty szukaj Sb innego sposobu na zarobek

Opublikowano

To ja tez robiłem grupówki i powiem ze da się falcolna tak jak wcześniej zbugowac ze nie atakuje tylko z samych rakiet. No ale niestety resztę low trzeba zrobić, a to schodzi ponad 1 godz, za cale wrota mamy 34 522 uri, jeśli zrobimy je sami. Machoń a Ty szukaj Sb innego sposobu na zarobek

Aż ci "lajka" za to dam.Nawet jeśli faktycznie to działa to NIE WARTO kupować żadnych bugów,tricków bo i tak kiedyś to przestanie

działać...A zawsze ktoś okaże serduszko,podzieli się bugiem i wszyscy są wdzięczni i szczęśliwi.Chyba właśnie to jest najważniejsze.Budować relacje,więzi.Bo Ja będąc na tym forum i dzieląc się informacjami,doświadczeniem,nie wyobrażam sobie żebym brał za to pieniądze.

Opublikowano

No ja również, kiedyś podawano tu Bugi jak ukraść komuś konto nawet a teraz za jakiś biedny bug chcą tylko kase ...

To jest żenada co się teraz wyprawia na tym forum...

Prędzej czy później i tak wszystko ukaże się na elite :)

Opublikowano

Tylko idiota jest w stanie zapłacić za coś takiego, a to co Machoń odwala to kompletna żenada, żal d*** ściska, żeby brać za coś takiego pieniądze, uderz parę razy głową o ścianę lub o jakąś twardą powierzchnię, to może Ci się klepki ustawią na odpowiednie miejsce.

Opublikowano

Mówiłem może że na mpcforum zakazany jest handel?Tu ewidentnie zachęcasz do kupna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...