Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raporty

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Mam pytanie, jeżeli na ekranie podsumowania gry, do raporta dodam screenshoty które przedstawiają winę tego gracza, to jest większa szansa na "ukaranie" tego gracza?

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Może tak/może nie. Ale raczej te raporty nie są tak bardzo oceniane jak tickety wysłane do supportu ze zgłoszeniem gracza + dowód. Próbować zawsze można, chociaż nigdy nie spotkałem się z czymś takim, jak wspomniałeś. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Secretly

Ja już mam po prostu dość tych wszystkich flamerów/trollów, od dziś będę robił wszystko by zostali ukarani.

Oni nie rozumieją że normale są dla zabawy, a rankedy to już poważniejsze.

Opublikowano

@Secretly

Ja już mam po prostu dość tych wszystkich flamerów/trollów, od dziś będę robił wszystko by zostali ukarani.

Oni nie rozumieją że normale są dla zabawy, a rankedy to już poważniejsze.

Od 3 sezonu nie ma na to rady, na to nie ma lekarstwa, raz trafi się spokojny team, a raz taki, że chce się ich pozabijać. Ja mam tak codziennie, a nikt mi nie wmówi, że na moim miejscu by wygrał (przykładowo jakiś Diax), bo by nie wygrał. Ja przywykłem do tego, że trolle były, są i będą. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Secretly

Ja przywykłem do tego, że trolle były, są i będą. 

Dlatego musimy coś z tym zrobić, nie mozemy do tego przywyknąć, tak nie może być!

Z takim nastawieniem nie zrobimy dosłownie nic, ja chcę zmienić tą społeczność, bo to jest po prostu chore co sie w tej grze dzieje.

Potrzebuję ludzi którzy mi pomogą.

Opublikowano

@Secretly

Dlatego musimy coś z tym zrobić, nie mozemy do tego przywyknąć, tak nie może być!

Z takim nastawieniem nie zrobimy dosłownie nic, ja chcę zmienić tą społeczność, bo to jest po prostu chore co sie w tej grze dzieje.

Potrzebuję ludzi którzy mi pomogą.

Ty i kilka ziomków vs reszta kontynentu xD

@topic Wątpię, aby w ogóle te raporty czytali, a żeby już bana otrzymać, to kilkanaście razy z rzędu taka osoba musi dostać.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

@Krulu aka Pomi

Więc wolisz grać z takimi ludźmi, i później płakać?

Ludzie z takim nastawieniem gówno zrobicie, kiedy wreszcie zrozumiecie że coś z tym trzeba zrobić.

@Edit

Wysłałem pytanie do supportu, czekam na odp.

Btw tutaj mam ssy z poprzedniej gry :)

5fqhxl.png

29kq4j7.png

Caitlyn zaczeła flamic ponieważ leciałem na mida pomóc ezrealowi, bo lb była feednięta, i zaczeła klnąć, wyzywac i pisać "OMFG USELESS BRAUM NOOB SUPPORT STAY ON BOT LANE" i zaczela mówić że ja mam supportować tylko ją i tak w kółko...

Opublikowano

@Krulu aka Pomi

Więc wolisz grać z takimi ludźmi, i później płakać?

Ludzie z takim nastawieniem gówno zrobicie, kiedy wreszcie zrozumiecie że coś z tym trzeba zrobić.

@Edit

Wysłałem pytanie do supportu, czekam na odp.

Btw tutaj mam ssy z poprzedniej gry :)

5fqhxl.png

29kq4j7.png

Ja po prostu takich ludzi ignoruję ;D. 

Nie ma co wdawać się w kłótnię, taka osoba zawsze jest święcie przekonana, że ona ma racje.

Najlepiej wyłącz (czyt. zmniejsz na minimum) czat i zignoruj takie zachowanie, po co karmić trolla?

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Trybunał działa na takiej zasadzie, że aby gracz został ukarany, musi zostać zreportowany kilka razy lub kilkanaście w bardzo małym odstępie czasu, czyli w ciągu kilku gier pod rząd.

Opublikowano

Trybunal ma ciagle przerwe -_- wogule to mnie zabija ale slyszalem plotki ze ma wrescie byc w tym sesonie aktywowany by bylo wrescie super -_- bo mnie na euw zabija ci troll,afk,toxic players -_- nawet spotykam tych samych graczy pod rzad i ida afk - effekt ktory napisalem do supportu? ladny ticket po niemiecku- bo mieszkam w niemczech to mi pisza ze ten gracz zostal ukarany ograniczeniem do chatowania -_-. Normalnie powinni to zreaktywowac bo mnie tez nerwy biora. Na bronze 3 jestem -_- przez te dzieci slonca.

Opublikowano

Nic się na to nie poradzi, spieprzone community lola, w którym średnia wieku to 11 lat a 3/4 z nich to dzieci z adhd nie panujące nad emocjami ;)

Opublikowano

Ponieważ riot nic nie obchodzi, tylko kasa... jak każdą inną firmę...

Jakby już dawno coś zrobili w tym kierunku, to ta gra miała by o wiele lepszą społeczność, no ale tylko skiny i jakiś zbugowany LeaverBuster.

Opublikowano

@SirMateovsky

Racja kompletna -_- powinni dac gre od 18 to by moze rodzice by im zabronili w lola grac :D

@Looken

Pelna racja tez u nich tylko pieniadze kieruja sumieniem -_-

Wracajac do tematu, cos mnie powoli dziwi ze support coraz pozniej odpisuje na tickety -_- na moj z zapytaniem o bana za nic to mnie przepraszali a konto ciagle bylo zbanowane -_- to sie zgodze ze moze adhs maja.

Opublikowano

Gra sama w sobie jest w porządku, niestety jej community sprawią ją niegrywalną.

Ja już dawno skończyłem z tym syfem. Teraz jedynie probuję sprzedać konto :)

Opublikowano

@Looken

Najlepiej se zawsze 2x runde zagrac normala i zobaczyc czy wogule mozesz na ranketa wbic -_-, niewiem co zrobia z tym. Ta gra zarabia, ale ciagle sa problemy i beda, ale jak beda to ignorowac bedzie nie fajnie dla nich xD

Opublikowano

@MocnabombkaPL

Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi?

Mnie chodzi o to że największym minusem lola to społeczność i jakby zrobili coś z tą społecznością to ta gra by była zaje***ta, ale niestety RIOT LECI TYLKO NA KASE, ktoś mi kiedyś powiedział "Nie rozmawiaj z noobem bo sprowadzi cię na swój poziom i pokona doświadczeniem" ale ja chce zmienić takich ludzi, chce zmienić tą społeczność, i stworzyć coś lepszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...