Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
  Jako pełnoprawny użytkownik mpcforum z długim stażem zaniepokoiła mnie jedna rzecz. Sądze że zapominanie o tak ważnych obchodach jak coroczny mpcforum turniej 5vs5 nie może obejść się bez echa. Jak wszyscy dobrze wiemy, w 2014 nie doszło do żadnej kompetycji oraz jakichkolwiek chęci ze strony administracji na zrobienie turnieju gwarantującego dobrą zabawę. Jako że na kalendarzu widnieje już data 6 luty 2015 sytuacja jest niepokojąca oraz przykra. Po raz kolejny administracja tego serwisu zawiodła wszystkich użytkowników.
  Jaki ja mam w tym interes? Wypowiadam się z perspektywy osoby, która dwa razy z rzędu zdobyła najwyższe miejsce w tym konkursie. W 2012 roku ze względu na bardzo wyrównaną grę wszystkich drużyn, zmagania te przyniosły wiele popularoności temu działowi(chyba każdy pamięta moje ulti amumu wielokrotnie ogladane vs. mpcgaming team). W 2013 jako już ekipa wyjadaczy turniejowych pewnie sięgneliśmy po zwycięstwo(jako team kiedyś mieliśmy wojtasa oddaliśmy cześć naszemu najlepszemu kumplowi z górnej alejki, który ku uciesze wszystkich ludzi powrócił do gry na topie). Już nie chcę tu wspominać o obiecanych nam psc za pierwsze miejsca, bo przecież chodziło o dobrą rozrywkę. W ostateczności nasze rangi mpc championów były uznane przez nas jako coś wyjątkowego. Chyba każdy jako dziecko marzył o sięganiu po puchary i ordery. Trzecie zwycięstwo z rzedu w tak ważnym turnieju było dla nas spełnieniem marzeń, od zakończenia turnieju 2013 czekałem z niecierpliwością na następny, ten się jednak nie odbył.
  Pozostaje pewien niedosyt, tradycja została tak bezczelnie zaniechana przez ten serwis. Jestem skłonny stwierdzić, że ponowne starcia drużyn oraz rywalizacja ożywiłaby ten dział, który jak wiadomo świeci pustkami od dłuższego czasu.
  Chciałbym też poruszyć kwestię reaktywacji mpcgamingteamu. Dla nowych użytkowników już śpieszę z wyjaśnieniem, że kiedyś forum miało dwie dywizje league of legends, obie rozpadły się po turnieju w 2012 roku. Dlaczego więc nie wyjść z ideą, która postawiła by w pion wszystkich graczy? Ponowna rekrutacja graczy pod szyld mpcgaming dałaby wiele nowych możliwości, reklamę serwisu, zarabiania pieniędzy przez graczy. Bez wątpienia byłby to strzał w dziesiątke, biorąc pod uwagę fakt że było to niegdyś jedne z najbardziej uczęszczanych forum w Polsce, a gra stale się powiększa. Wystarczy tak niewiele, żeby obecna sytuacja przewróciła się o 180 stopni.
  Proszę wszystkich użytkowników o aprobatę i pomoc w stworzeniu symbolicznego turnieju mpc 2014. Liczę na szczere komentarze oraz zagorzałą dyskusję, bo wydaję mi się, że podejmuję dość niewygodną kwestię dla naszej administracji. Podejmijmy współpracę i zjednoczmy się, to jedyna droga do sukcesu. Stwórzmy coś, co zatrzęsie polską sceną League of Legends.
                                                                                                        Z poważaniem,
                                                                                                            wielki dym

Opublikowano

Jestem z Tobą, Sottery.. wiem, co czujesz w tej chwili! Rządam od moderacji przeprowadzenia czwartego, wielkiego turnieju mpc forum 5v5!

Opublikowano

Prędzej czy później jakiś turniej zostanie zorganizowany i myślę, że będzie to właśnie drużynowy - 3 vs 3 lub 5 vs 5. Wydaje mi się, że trochę szybko na kolejny turniej, przecież odbył się 1 vs 1. Odetchnijcie troszkę, cierpliwości. Obecnie chce się skupić na konkursie walentynkowym  ;)

Opublikowano

ciesze sie ze moderacja bierze pod uwage zdanie uzytkownikow kiedys na forum panowala zasada "pamietaj: skins no get you skill" a ja na to B) bro, you think are you cool? lol tak czy inaczej ciesze sie ze ten czas minal i czekam z niecierpliwoscia na kolejny turniej, poniewaz poprzednie edycje swietnie wspominamy z roznorakich smiesznych sytuacji nQhZHlq.png 9pozdro dla wtajemniczonych)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Po co ten turniej, wiadomo ze ten kto szybciej wcisnie spacje ten wygra.

do siebie nie porównuj kolego, od zawsze te turnieje były na najwyższym poziomie bez żadnych trzecich programów

Opublikowano

­Przecież dużo ludzi będzie oglądała te rozgrywki, wystarczy bystre oko, ale nie przy wszystkim da się zauważyć że ktoś ciśnie na skryptach :)

Gdyby jednak kogoś przyuważyć na używaniu skryptów to cały team zostaje wydalony z turnieju.

Pomysł jak najbardziej mi się podoba :)

Specjalista
Opublikowano

Jak na tym turnieju nie będzie cheaterów, bola, zoom hacka, czy innego ścierwa to szacun dla organizatorów, ale chyba każdy wie że znajdzie się jakiś pan/pani który/a spróbuje by ci prawdziwi gracze mogli czerpać z wydarzenia jak najmniej pozytywnych emocji. Teraz tylko czekać na kolejny turniej lub kontynuację poprzednich edycji. Pomysł na wielki +

Opublikowano

do siebie nie porównuj kolego, od zawsze te turnieje były na najwyższym poziomie bez żadnych trzecich programów

Dokładnie, były, ale to juz nie te czasy nie licz na to ze obejdzie sie bez bolów. Nie ma szans bo znalem juz uczestnikow ostatniego turnieju.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...