Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TłoNaYT] Vaiktar (konkretne zlecenia, nagroda i jakieś gry)

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291863-U247153.png

Tematyka:Anime (Bleach,One Piece,Code Geass/Death Note)
Youtube nowe/stare:nowe
Wysokość:max
Szerokość:max
Kolorystyka:Ciemno-niebkieskie tło/płonące
Dodatkowe informacje od zlecającego:Wyobrażam sobie tą grafikę ten sposób : Bohaterzy tacy jak Hiczigo/Ichigo(Bleach),Luffy/Zoro(One Piece),Lulu/Kira(Code Geass/Death Note) umieszczeni są na środku grafiki na górze i na dole czerwone/niebiesko-czarne/ tło. A po prawej stronie W ramkach które nie będą przeszkadzać zbytnio grafice Napisy Takie jak na tym zdj. A zaś po lewej Napis "„Kim jestem?” Hah! Ja nie mam imienia!" na górze w tle nad postaciami "Jesteś Shinigami, a ja jestem Pustym. Nikt tu nie bierze jeńców! Tu się bezlitośnie zabija! Nic się nie zmienia przez tysiące lat! Kto potrzebuje innego powodu do walki?!" i na dole "Pragnienie walki i życia,po to by bezlitośnie miażdżyć, rozrywać na strzępy i kroić ich wrogów!" po tym napisem, kolejny napis "TeamBestAmv"

Materiały do wykorzystania:Czego tylko zechcesz
Wynagrodzenie:30 lajków i 2xGift na Steam The Ship (complete)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

17. W dziale "Zlecenia" zakazuję się oferowania wynagrodzenia (za wykonaną pracę) w postaci innej niż umożliwia to forum tj. "Lubie to", "Podziękowania" itp. 

Wszelkie inne oferty zostaną uznane jako handel, a autor zlecenia zostanie ukarany zgodnie z panującymi zasadami . (czyt. regulamin globalny/tabela kar) 

Zamykam, a temat wędruje do kosza.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...