Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

allegro - opłacanie aukcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do zapłacenia jakieś 9zł za aukcje na allegro (za wystawianie przedmiotów).
Co się stanie jak tego nie zapłacę? Nic mi nie piszą na e-maila w tej sprawie :D

Czy to dopiero powyżej 10zł się płaci?

Opublikowano

Dostaniesz list do domu, mogą cie w nim nawet straszyć sadem. 

Mi raz przysłali za głupie 3 zl.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ja nie zapłaciłem z początku.. po czasie przyszło pismo z nakazem zapłacenie danej kwoty + odsetki .

Wyraźnie było napisane ,że jak nie ureguluje wpłaty to wytoczą mi sprawę sądową ... :D

Lepiej zapłać.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Raczej wątpię by zrobili sprawę sądową za taką kwotę, to są tak śmiesznie małe pieniądze że sama rozprawa wyniesie więcej niż ich wartość. Choć znam już z wiadomości jakiegoś klienta banku co go ściagają sądowo za odsetki 1 groszowe. Jak nie zapłacisz to prawdopodobnie zawieszą Tobie konto na allegro bez możliwości sprzedawania i kupowania na nim. Na wszelki wypadek zapłać dla samego spokoju. Bo nic nie wiadomo.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Ja po 2 tygodniach dostałem e-mail że mam zapłacić (7 zł :/ )

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...