Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Kradzież

kubiak11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gracz z tego forum mnie oszukał. Mieliśmy się wymienić, że on mi da konto league of legends gold 5  nick xftorek za koto steam z cs go, scyrim, left 4 dead 2. Niestety oszukał mnie...Mam jakieś szanse na odzyskanie konta steam.

Opublikowano

Napisz do supportu Steam i przedstaw sytuację, daj np. kod paysafecard którego użyłeś na tym koncie i jest duża szansa, że ci oddadzą.

Opublikowano

Uzywałem do lola dużo i nie pamiętam który do steama, ale pamietam jaka pierwsza gre dostałem od kolegi ''jako prezent'', wszystko kupowałem za pomocą psc więc zobaczymy co z tego bedzie.

Opublikowano

Witam gracz z tego forum mnie oszukał. Mieliśmy się wymienić, że on mi da konto league of legends gold 5  nick xftorek za koto steam z cs go, scyrim, left 4 dead 2. Niestety oszukał mnie...Mam jakieś szanse na odzyskanie konta steam.

Czy sprawa załatwiona, odzyskałeś ten Steam?

Proszę o informację, czy ta sprawa została załatwiona i czy dostałeś te konto z powrotem - GS:GO w zamian za LoLa.

Jeśli nie, jeśli sprawa nie została załatwiona - pisz to ja rozwinę wypowiedź w 2gim poście, napisze bardzo długiego posta 'bo jest kradzież' i trzeba pomagać graczom, jeśli gracz opisał swój problem na największym polskim forum - MPCforum. I lubię pomagać użytkownikom tego forum. :)

Czy sprawa załatwiona? Czy dalej tego nie dostałeś, tego co miałeś dostać?

bez gif

Opublikowano

Czy sprawa załatwiona, odzyskałeś ten Steam?

Proszę o informację, czy ta sprawa została załatwiona i czy dostałeś te konto z powrotem - GS:GO w zamian za LoLa.

Jeśli nie, jeśli sprawa nie została załatwiona - pisz to ja rozwinę wypowiedź w 2gim poście, napisze bardzo długiego posta 'bo jest kradzież' i trzeba pomagać graczom, jeśli gracz opisał swój problem na największym polskim forum - MPCforum. I lubię pomagać użytkownikom tego forum. :)

Czy sprawa załatwiona? Czy dalej tego nie dostałeś, tego co miałeś dostać?

Wow, kolejny cyncynat, może niedługo tu będą sami mężowie stanu?

Przecież nie okradł cie na 250 zl, to tylko twoja głupota, że ty pierwszy dałeś passy. Volvo jeszcze cie wyśmieje.

Opublikowano

Po pierwsze nie ufaj ludziom w necie po drugie napisz tu do GMów, a nie na forum w pogaduszkach. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Po pierwsze nie ufaj ludziom w necie po drugie napisz tu do GMów, a nie na forum w pogaduszkach. 

Ale go okradł user naszego forum. I może dlatego napisał tutaj temat na tym forum w tym dziale, popatrz 1sze zdanie tego postu:

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...