Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Problem

zarraki666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś chyba z hackami albo z modami przedobrzyłeś i teraz tak masz , jak kolega radze reinstall

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Modami musiałeś przedobrzyć. Najlepiej reinstal.

I Jak zainstalujesz, Włącz ikonkę CA i zostaw kompa tak na 2,30h/3h.

Będą się mody pobierały. ostatnio miałem taki error jak włączałem CA, i pisało error...

Musiałem zrobić reinstal i tyle mi się pobierało. (Za dużo tych patchów. Gra się pobiera krócej :lol: )

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Hmmm ..

-Za Dużo modów.

-Przeinstaluj CombatArms ..

-Powinno działać

-Albo Zainstaluj Sterowniki Inne ;]

obrazyg.jpg
Opublikowano

do karty graficznej ... nie dubbluj (nie pisz posta pod postem) używaj opcji edytuj

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki i zrób reinstal.

A i pobierz sobie ze strony po tam masz ze wszystkimi patchami.

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Ej.

A można wysłać link strony.

Bo to jest chyba reklama... Naruszenie regulaminu.

Opublikowano

nie chodzi o każdą stronę, tylko o takie co konkurują z mpc czyli jakaś tam stronka z cheatami itp. jeszcze nie można wstawiać re linków, czyli linka np. do menelgame za który Ty coś dostajesz (tak samo jest z buxami, lockerz, TAK, itp.)

Opublikowano

sciagnij 1 a jak nie bedzie działac o reszte,w ostatecznosci zrób reinstal(nawet jesli wczesniej nic nie dawał to z nowymi sterownikami powinien pomóc)..

Opublikowano

jeśli masz kartę graficzna ATI to jaki sens ma ściąganie sterowników geforce ? ściągnij stery odpowiednie do Twojej karty graficznej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...