Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić po wbiciu max lvl?

PigmejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na starcie gry, wbiłem max lvl i przestałem grać.

Aktualnie nie mam pojęcia co tam robić, jakieś porady? EQ raczej słabe, golda brak, działki wychodzi, że już też...

Chciałbym wrócić tylko czy warto?

Ew. jaką grę aktualnie polecacie do zagrania?

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Po lvl cap najlepsze są akcje z gildiami (wojny,claimowanie itp...)do tego polecam zbierac itemki na craft najlepszych setow :0

Jesli chodzi o inne mmo to polecam aiona a recenzje znajdziesz w internecie :)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Błogosławieństwo, ktoś odpisał!

O ile dobrze pamiętam aion nie jest nontarget (nie pamiętam czy AA jest :D skille mi z głowy się ulotniły), a właśnie w taką gierkę bym pograł. Co myślicie o GW 2?

Wracając do AA, gdzie mogę coś dropić? Jestem po stronie tych niekudłatych jeśli to ma znaczenie.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o AA to nie miałem okazji wbić lvl cap, bo mam problemy techniczne i raczej sobie już w to nie pogram, dlatego nie znam dropu. Co do aiona to nie jest non-target, a w pvp na wyższym lvl trzeba napieprzać w klawiaturę jak opętany, żeby coś ugrać :D Ale polecam bo bardzo rozbudowany :) GW2 ma ciekawe pvp, ale reszta mnie nie urzekła. A jeśli szukasz mmorpg z non-targetem, wspaniałym klimatem i dobrym pvp to polecam The Elder Scrolls Online, jako iż przeszedł niedawno na B2P.  :P

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Broń odpowiednią do postaci możesz zdobyć farmiąc tokeny w Hasla. Bronie tier 3 są dość dobre. Co do reszty to polecam GHA łatwo znaleźć grupę osób która to robi (przynajmniej na serw: Dahuta). Aha i jeżeli chcesz wrócić na dłużej to lepiej zaopatrz się w Patron-a, bez tego ciężko jest cokolwiek osiągnąć w grze.  Do wszystkiego co napisałem znajdziesz tonę poradników w google :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...