Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja skórki DJ Sona

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, chciałbym wam przedstawić mniej więcej jak będzie wyglądała skórka DJ Sona, filmik wstawiam dla tych którzy nie wiedzieli jak będzie wyglądać w grze i są ciekawi :)

Concussive:

Etheral:

Kinetic:

Całkiem dobrze się prezentuje jak na razie. 

Opublikowano

Liczyłem na to, że ta muzyka będzie głośniej a podczas rzucania skilli będą te dropy jak filmy pokazywały...

Też... Ogólnie jest dobrze(?), ale jej głos trochę mnie irytuje. I tak kupię,  bo to w końcu Sona <3

Opublikowano

Skin bardzo ciekawie się prezentuje, ale jakbym miał zrobić jeden skin z tego to bym brał:

Wygląd - Concussive

Skille - Etheral

Ulti - Kinetic

Tak bym chciał żeby wyglądał skin w grze bez jakiegoś przełączania! <3

Opublikowano

Trochę jestem niewtajemniczona i... o co właściwie chodzi z tymi wersjami skina?

No i biorę od razu, bez względu na cenę!  xD

"W czasie meczu DJ Sona może rozkręcić trzy zmieniające się utwory – kinetyczny, wstrząsający i eteryczny. Każdy ma swój własny charakterystyczny styl i całkowicie zmienia Sonę, poczynając od jej stroju i kontrolera DJ, na wyglądzie i efektach umiejętności kończąc. Każdy koncert zaczyna od kinetycznego, ale wpisanie /przełącz w czacie spowoduje się zmianę utworu. Utwory zawsze odtwarzają się w kolejności kinetyczny → wstrząsający → eteryczny → kinetyczny; żadnych remiksów."

rBIxcjX.png

Skin bardzo ciekawie się prezentuje, ale jakbym miał zrobić jeden skin z tego to bym brał:

Wygląd - Concussive

Skille - Etheral

Ulti - Kinetic

Tak bym chciał żeby wyglądał skin w grze! <3

Ja bym wolała wygląd - Etheral, skille - Kinetic, ulti - Etheral, "Q" (uderzenie, nie aura) fajnie wygląda  w Concussive :p

Opublikowano

Serio komenda /przelacz będzie? Już czekam aż chłopaki z L#/BoLa rozkminią jakiegoś exploita, że ta komenda zadziała na inne skiny i free skinki w grze xD   Wątpliwe ale się zobaczy.

579571423327107377857.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...