Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs MYM

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, panowie, co powiecie na taki Roccat? Dwie wygrane z rzędu, bilans 3-3, nie jest najgorzej, jest wręcz dobrze. Woolite dzisiaj w najlepszej formie, Kaczuszka również. "Pawełek" wygrał Nam grę, dziś zagrali swoje, tak, jak powinni. A Wy co powiecie o grze Naszych Roccatów?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Świetnie zagrali, jak zaczęli bardzo słabo, to teraz jest coraz lepiej. Z drugiej strony nie mieli trudnych przeciwników. 

Racja, EM ŁAJ EM nie jest wymagającym przeciwnikiem, ale jak Roccat powiedzieli, szanują każdego przeciwnika :) Wyklikali sobie dzisiaj enemy, świetna rozgrywka :P Liczę na to, że do końca tegorocznego splitu podniosą się na 5/6-3 :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W końcu ich gra zaczyna wyglądać jakoś dobrze, co prawda nie mieli trudnych rywali ale mimo wszystko 2 wygrane cieszą. W następnym tygodniu grają na UOL oraz H2k, więc mogą zgarnąć kolejne 2-0 jeśli zagrają tak jak dzisiaj.

Na koniec taki dodatek: 

10405361_767190336707813_315430101857507

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

W końcu ich gra zaczyna wyglądać jakoś dobrze, co prawda nie mieli trudnych rywali ale mimo wszystko 2 wygrane cieszą. W następnym tygodniu grają na UOL oraz H2k, więc mogą zgarnąć kolejne 2-0 jeśli zagrają tak jak dzisiaj.

Na koniec taki dodatek: 

Co do UOL mam wątpliwości, ostatnio Kucyki zaczęły grać dobrze, rozegrali z Fnatic dobry mecz, a Fnatic było niepokonane przecież przez 4 gry. Ale obrazek mnie porył xD 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mecz naprawdę dobry. Widać, że zmiana MIDA przyniosła pozytywne EFEKTY, gdyż poprzednik nie wywiązywał się z narzucanych mu obowiązków. Co do teamu to praktycznie wszyscy na +. Mid-Spoko, Top-OK,Bot-Na propsie :3, Jungla i tutaj nasuwa mi się myśl... Hmmm ?? Jankos <ściana> przecież to jeden z najlepszych junglerów no, ale cóż dzisiaj nie zachwycił, martwi mnie jedynie w jakiej jest dyspozycji. Co najważniejsze wygraliśmy kolejny mecz i jest ok :) Oby tak dalej :D ­

Opublikowano

Na koniec taki dodatek: 

Który to ten z tyłu? :P

OUL nie jest takie słabe, zresztą H2k też dorównuje im poziomem. Może być ciężko, ale nadal w nich wierzę.

Opublikowano

Który to ten z tyłu? :P

OUL nie jest takie słabe, zresztą H2k też dorównuje im poziomem. Może być ciężko, ale nadal w nich wierzę.

Ten z tyłu wygląda mi na ArQuela.

Mecz naprawdę dobry. Widać, że zmiana MIDA przyniosła pozytywne EFEKTY, gdyż poprzednik nie wywiązywał się z narzucanych mu obowiązków. Co do teamu to praktycznie wszyscy na +. Mid-Spoko, Top-OK,Bot-Na propsie :3, Jungla i tutaj nasuwa mi się myśl... Hmmm ?? Jankos <ściana> przecież to jeden z najlepszych junglerów no, ale cóż dzisiaj nie zachwycił, martwi mnie jedynie w jakiej jest dyspozycji. Co najważniejsze wygraliśmy kolejny mecz i jest ok :) Oby tak dalej :D ­

Pozytywny efekt? Owszem, ale za wcześnie na takie wnioski po 6 spotkaniach. Roccat jest 3-3 co jest b. przeciętne (Uwzględnając ich wcześniejsze słabsze starty jest dobrze), a Overpow grał słabo na midzie tylko w summer splicie. Zmiana na bocie to dopiero efekt. Celaver był imo przeciętny, a Woolite pokazuje bardzo dobrą grę. Jankos to europejska czołówka, a słabsza dyspozycja zdarza się i Fakerowi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...