Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

konta po 10-20 zł

Tygrysiontko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma mozliwosci zmiany emaila i danych kupilem konto za 15 zl po 2 miesiacach sie nagralem... haslo zmienione lvl ten sam nikt nie gra 

Tzn. na niektórych można, na niektórych nie. Tzn. jak są jakieś po 10-15 zł to pisze na aukcji, że nie można zmienić. Ale jak są już po 20-30 zł to można zmienić. Ja kiedyś tak kupiłem Bf3 premium za 20 zł, gram już ponad rok i zastanawiam się czy kupić tak bf 4

Opublikowano

Tzn. na niektórych można, na niektórych nie. Tzn. jak są jakieś po 10-15 zł to pisze na aukcji, że nie można zmienić. Ale jak są już po 20-30 zł to można zmienić. Ja kiedyś tak kupiłem Bf3 premium za 20 zł, gram już ponad rok i zastanawiam się czy kupić tak bf 4

Jeżeli jesteś tego pewien i nie przeszkadza Ci, że gre masz na osobnym koncie to spoko. Zawsze w sumie jest opcja aby zadzwonić do polskiej pomocy EA z prośbą o przeniesienie gry na nasze normalne konto. Ja tak robiłam w przypadku The Sims 3, które znalazło się na koncie origin którego ja nie robiłam, EA samo mi kiedyś stworzyło, ale to już dłuższa historia.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

nie ma mozliwosci zmiany emaila i danych kupilem konto za 15 zl po 2 miesiacach sie nagralem... haslo zmienione lvl ten sam nikt nie gra 

Email i hasło da się zmienić jeśli zna się odpowiedź na pytanie zabezpieczające. Odpowiedź na nie i samo pytanie można zmienić. Jak kiedyś wygrałem konkurs na konto w BF Heroes to właśnie tak zrobiłem. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Konta takiego z allegro nie kupowałem, ale wczoraj wymieniłem się ze znajomym. Ja mu dałem konta w LoL'u a on mi dał konto Battlefield 4. Dziś zadzwoniłem do supportu EA i mi przenieśli Battlefield 4 na moje główne konto Origin.

Temat rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...