Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo cichy Mikrofon

Best5099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam laptopa i ma 1 wejście jack na mikro/słuchawki i jest wbudowany mikrofon laptopowy a on jest trochę słaby więc kupiłem kartę dzwiękową USB 2.0 c-media USB headphone set ten głos jest ale bardzo cichy mówię mam wszyskie opcje w nagrywanie na maksa 

macie tu link:http://speedy.sh/qmNyJ/Bez-nazwy-2.wmajest to dzwięk głosu mikro

Opublikowano

być może jakiś program przejmuje kontrole nad mikrofonem i automatycznie zmniejsza głośność. Sprawdz skype, ts3 i tym podobne programy. Wyłącz automatyczne dostosowanie głośności i wtedy zwiększ ustawienia.

Opublikowano

być może jakiś program przejmuje kontrole nad mikrofonem i automatycznie zmniejsza głośność. Sprawdz skype, ts3 i tym podobne programy. Wyłącz automatyczne dostosowanie głośności i wtedy zwiększ ustawienia.

na karzdym programie mam cichy mikro ts3,skype  

Opublikowano

tak jak mówiłem. w ustawieniach tych programów sprawdź czy masz ustawioną automatyczną regulację głośności. powinna być wyłączona. to samo w ustawieniach windowsa. w

Opublikowano

tak jak mówiłem. w ustawieniach tych programów sprawdź czy masz ustawioną automatyczną regulację głośności. powinna być wyłączona. to samo w ustawieniach windowsa. w

co ?

na skype mam głośnoś mikro na maksa czyli wysokie a ts3 to nwm ale może zamkne temat bo złożyłem starego kompa porzebuje tylko ekranu więc sprawdze czy to wina mikro czy karty dzwiękowej. czekam na dalsze odp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...