Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haha, to smutne. bb ESC :D

RADTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem ESC, dla mnie to podróbka virtusów.

LAMUs jak i inni z esc, płaczą, że przegrywają, że nienawidzą tej gry itp itd a prawda jest taka, że gdyby nie ta gra to wylądowali by na ulicy i zarabiali by po 1000-1500 max.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem ESC, dla mnie to podróbka virtusów.

LAMUs jak i inni z esc, płaczą, że przegrywają, że nienawidzą tej gry itp itd a prawda jest taka, że gdyby nie ta gra to wylądowali by na ulicy i zarabiali by po 1000-1500 max.

Ja lubiłem, ale teraz tłumaczenia ich na Fb to żenada... Sam pamiętam jak przegrali mecz 16-0... ESC grało coś... Jak dobrze, że MICHU nie został w ESC, bo by się zmarnował w tym momencie (chyba, że tak jak scream dostałby UB, bo nie obstawial).

Opublikowano

Jak na razie żadnych dowodu nie ma, ciekawe, czy w ogóle się ukażą. Ja tam liczę na dalszy rozwój sytuacji. 

Opublikowano

Też nie lubiłem ESC mimo że to polska drużyna. Jest to dla mnie neutralne uczucie, przecież mamy virtusów i to jest najważniejsze.

Opublikowano

Też nie lubiłem ESC mimo że to polska drużyna. Jest to dla mnie neutralne uczucie, przecież mamy virtusów i to jest najważniejsze.

Toć Virtusi to nie jest cały świat, nie ogarniam jak możecie stawiać wszystko na jedną drużynę.

A co z nomercy ? V.pro to nie jedyna Polska drużyna, która ma szansę osiągnąć coś więcej.

Opublikowano

Toć Virtusi to nie jest cały świat, nie ogarniam jak możecie stawiać wszystko na jedną drużynę.

A co z nomercy ? V.pro to nie jedyna Polska drużyna, która ma szansę osiągnąć coś więcej.

Nie próbuj wchodzić w dyskusje z kimś na mpc, tutaj wystarczy że ktoś straci blue laminata na esc a potem wejdzie w taki temat i napisze że nigdy ich nie lubił ^^

bez gif

Opublikowano

Nie wiecie nawet o co chodzi, a głupoty piszecie. Alseni kiedyś sprzedali mecz i o tym ESC wiedziało, i obstawili na przeciwną drużynę. Zauważcie, że każdy kto sprzedawał mecze to przepraszali ludzi za to, a ESC robi wszystko by ich odbanowali, więc według mnie czyści są :)

A ile oni będą jeszcze grać ? ESC było bardzo młodą drużyną, więc za parę mogliby być drugimi virtusami. Pozatym chyba lepiej mieć dwie dobre Polskie drużyny. Chciałbym zobaczyć na IEM ex ESC i VP ;)

/dyskusja na takie tematy na MPC nie jest dobra, bo wypowiadają się ludzie, co się nie znają...

Ja lubiłem, ale teraz tłumaczenia ich na Fb to żenada... Sam pamiętam jak przegrali mecz 16-0... ESC grało coś... Jak dobrze, że MICHU nie został w ESC, bo by się zmarnował w tym momencie (chyba, że tak jak scream dostałby UB, bo nie obstawial).

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Granie cały czas w polskiej lidze, rzeczywiście się tam rozwija xD. Jeszcze się tam męczą z niektórymi drużynami ;_;. 

POZDRAWIAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...