Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moc kompa a nagrywanie na YT

232

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam. Na pewnym konkursie wygrałem komputer HP Compaq Pro 6300 SFF 

intel G640 2.80GHz 4 GB ram Grafika Zintegrowana - Mam 7 lat gwarancji wiec przez jeszcze 4 lata nie moge zwiększyć ramu oraz grafiki bo strace gwarancje. 

Czy da rade nagrać jakieś filmy na YT , chodzi mi o gry typu metin2, CS-go, ( mało wymagające) 

.

Opublikowano

Metin2 będziesz nagrywał bez problemu ;) Z CS:GO też nie powinno być kłopotów.

Ja się zastanawiam kto Ci dał moderatora w komputerach. Jak on ma nagrać coś na integrze? Chodzi mi o CSa, gra na integrze jest mało grywalna, a co dopiero nagrywanie.

Opublikowano

Ja się zastanawiam kto Ci dał moderatora w komputerach. Jak on ma nagrać coś na integrze? Chodzi mi o CSa, gra na integrze jest mało grywalna, a co dopiero nagrywanie.

Daj spokój. To, że integra, nie znaczy, że w nic nie pogra i nic nie nagra. Jest wiele nagrań z CS:GO na podobnym sprzęcie i średnim-wysokim poziomie detali.

Nie jest to jakaś szczególnie wymagająca gra.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Daj spokój. To, że integra, nie znaczy, że w nic nie pogra i nic nie nagra. Jest wiele nagrań z CS:GO na podobnym sprzęcie i średnim-wysokim poziomie detali.

Nie jest to jakaś szczególnie wymagająca gra.

Ale nie podał, co to za integra. Za płynną rozgrywkę przyjmujemy 60FPS, na najsłabszych zintegrach Intelowskich ciężko to osiągnąć. Takie wróżenie z fusów.

Opublikowano

To sandy a więc HD2000, ledwo ciągnie 40-50fps na 720p bez nagrywania, z nagrywaniem bedzie tragedia

Za płynną rozgrywkę przyjmujemy 60FPS

Bez przesady, ale fakt że w cs'ie im więcej tym lepiej.

Bywalec
Opublikowano

W instrukcji pisze ,,Intel HD Graphick 128mb" w cs-a gram na wysokich i nie widze lagów czy spadków fps

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...