Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto steam cs;go, h1z1 za 20 zl psc.

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak mam dużo dowodów cała rozmowa na gg :)

żaden dowód

Opublikowano

rozmowa gg to nie dowód ? znam np login do konta emaile do niego które były moge zrobić ss z kodów ale ten człowiek to zwykły śmieć nie umiejący zarobić uczciwie nie chce mi sie nawet tych dowodów wam dawać chciałem tylko ostrzec że to złodziej :)

Opublikowano

rozmowa gg to nie dowód ? znam np login do konta emaile do niego które były moge zrobić ss z kodów ale ten człowiek to zwykły śmieć nie umiejący zarobić uczciwie nie chce mi sie nawet tych dowodów wam dawać chciałem tylko ostrzec że to złodziej :)

rzeczywiście...ilość twoich postów mówi sama za siebie.

Ale troche podejrzliwe że PSC 20zł skoro za tyle nie doładujesz sobie konta...co najwyżej to za PSC 20zł i PSC 5zł

Opublikowano

no to k***a pokaz te dowody, a nie mi sie tu wyplakujesz, w poprzednim temacie napisal "nie polecam zlodziej mielismy sie wymienaic i poszedl se z gg" no i gdzie tu sens? pajac.. 

4zzt3n.png

Opublikowano

prosze jak tak bardzo chcesz 

http://pokazywarka.pl/r0v2pz/ :)

No nieźle, czekam na odpowiedź @ReLoUPL bo w sumie byłem zainteresowany.

Poza tym jest zły tag w temacie "wersja fizyczna" zamiast "przedmiot wirtualny", do poprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...