Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gomc

zigaopl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-928861-0-40959400-1423243529_thumb.png

Witajcie !

Mamy tutaj epicki server pvp :)

Więc o serwerze :

Na początek dostajemy Ironowy set m iron miecz łuk i strzały.
Na mapie jest kilka miejsc taktycznych (głównie dobre miejsca do strzelania z łuku )
Ale jednak serwer opiera się na tym aby explorować ukryte skrzynie 
np w zamku,podziemiach czy w domach.
Są też mega skrzynie ale ich naprawdę trzeba dobrze szukać lub przejść np: tor przeszkód/parkour.

Wiem, że brzmi to jak jakiś pierwszy lepszy serwer no ale stworzyliśmy go do funu, poklepać się trochę i pobawić !

Tak są vipy i Svipy :C
Ale też ten serwer pomoże nam stworzyć nasz główny projekt Dying Light :)
Więc jeśli kupimy vipa na pvp dostaniemy go też na Dying light !

Jeśli chcesz wbij !

IP : pvp.gomc.pl

jedno z miejsc na serwerze :

post-928861-0-53561800-1423243971_thumb.png

Leee sertver do hajsuuuu ! ;___; 

Opublikowano

Muszę przyznać, że jesteś bardzo szczery (właściwie, to aż za bardzo) :D Podoba mi się wasza otwartość.

Tylko martwi mnie jedno: Czy z takim podejściem rzeczywiście ktoś będzie chciał was wesprzeć?

Opublikowano

Muszę przyznać, że jesteś bardzo szczery (właściwie, to aż za bardzo) :D Podoba mi się wasza otwartość.

Tylko martwi mnie jedno: Czy z takim podejściem rzeczywiście ktoś będzie chciał was wesprzeć?

Szczerze nie wiem bo ten serwer został zrobiony naprawde w 2/3 h ponieważ trzeba odreagować 5/6 h dziennie na serwerze dying light jeśli ktoś chce wesprze jeśli nie to nie :C Sam jakiejś 200 zl nie wydam ;>

Opublikowano

Ach, i znowu to samo.  :D

Nie mam nic do tego, że jesteś szczery, ale po prostu o pewnych rzeczach nie powinno się mówić publicznie. ;)

Zwłaszcza, że masz nadzieję, że ktoś wam pomoże to sfinansować.

@Edit

Poza tym, dziwna forma relaksu. "Tworzyłem dzisiaj serwer przez 6 godzin, dlatego zrelaksuję się tworząc inny przez kolejne 3"  ^_^

Opublikowano

Właśnie zauważyłem, że nie podałeś jednej z istotniejszych rzeczy: Wersji, na której działa serwer!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...