Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

0 dmg ult zeda

Anonimowyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 9 lvl mam mastery przynajmniej zaczete pod zeda ;p

Podacie mi na jakie runy mam zbierac na zeda? szlag mnie trafi corki miall 200 hp i go nie zabilem ult q i e 

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDD nie graj zedem

quinty armor pen marki ad, reszta normal

Opublikowano

Jak nie ogarniasz Zeda to nim nie graj. Proste.

Ciebie to reportuje, post bez sensu -.-, jakbyś nie widział napisał ktory ma lvl.

co do zeda to runki dopiero na 20 lvlu, zeby mieć większy dmg z marka to najlepiej bić na w+r+q+e i w miedzy czasie auto ataki + botrk/yooumu czy jak to tam :)

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Ciebie to reportuje, post bez sensu -.-, jakbyś nie widział napisał ktory ma lvl.

co do zeda to runki dopiero na 20 lvlu, zeby mieć większy dmg z marka to najlepiej bić na w+r+q+e i w miedzy czasie auto ataki + botrk/yooumu czy jak to tam :)

Ziomus ja jestem smerfem z diamenta :D

Nie grałem wgle zedem dziwie sie czmu nie ma dmg takiej caitlyn na ulta

Opublikowano

Trzeba było trafiać tym ultem

Kappa

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Ult Zeda polega na tym, że musisz po jego włączeniu zadać obrażenia innymi skilami/autoatakami - wtedy i on zada dodatkowe obrażenia (chyba 50% obrażeń zadanych po włączeniu ulta, ale pewien nie jestem, bo dawno nie grałem).

Opublikowano

Mam 9 lvl mam mastery przynajmniej zaczete pod zeda ;p

Podacie mi na jakie runy mam zbierac na zeda? szlag mnie trafi corki miall 200 hp i go nie zabilem ult q i e 

Jeżeli chcesz wklepać komuś zedem to po zultowaniu kogoś musisz go trafić np z Q ale najlepiej jak masz 2 cienie, 1 z R a drugi z W i jeżeli nimi trafisz przeciwnika z Q i nawet E to zadasz spore obrazenia i corki powinien paść.

Opublikowano

Jeżeli chcesz wklepać komuś zedem to po zultowaniu kogoś musisz go trafić np z Q ale najlepiej jak masz 2 cienie, 1 z R a drugi z W i jeżeli nimi trafisz przeciwnika z Q i nawet E to zadasz spore obrazenia i corki powinien paść.

Mysclicie ze o tym nie wiem. Wygrywam linie zawsze poke w q e ma 200 hp ultuje po ulcie zostaje mu 50 hp 

BRUTAL LIFE

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAnonimowyyy no to jesteś g*wnem bo to nie możliwe, elo. ( Zasługuje na warna, ale jak się czyta takie  wypociny gościa z "Diamentu" to człowieka targa od środka )

Diss_Stream.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAnonimowyyy no to jesteś g*wnem bo to nie możliwe, elo. ( Zasługuje na warna, ale jak się czyta takie  wypociny gościa z "Diamentu" to człowieka targa od środka )

Niemożliwe? Bez run 9 masterek niemozliwe?

Opublikowano

­Masterki i runy to nie jest 100% sukcesu, trzeba także trafić z "Q" i "E" tak jak napisał frectus ( xD padłem jak zawsze stary :D).

Z dobrymi itemami powinieneś na spokojnie zdjąć ad carry w enemy team 150HP, więc nie wiem jakim cudem Ci sie nie udaje. Z tego co wiem, to tyle wystarczy na R > Aa :(

a wiesz ze z tego Q i E trzeba trafic?

MISTRZ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...