Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze bardzo :) .

DemonDevil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! :)

Znalazłem genialny serwer ...Tylko szkoda że na serwerze średnio jest 2 - 1 graczy ponieważ nie jest reklamowany ^^.

Raz mi się trafiło że było 5 osób i zauważyłem ,że tam często grają polacy ! :).

TO SERWER MODERN WARFARE 3 IN COD 4 :) !!!!

Mamy takiego MW 3 w MW 1  ! :)

To francuski serwer i naprawdę tak się podjarałem nim że ohoho .

Są nowe celowniki ,MASA broni z MW 3 (w sm są tylko bronie z MW 3 :D ) .

Są wszystkie bronie z MW 3 w sumie .

Chciałbym aby ktoś więcej na nim grał ,ponieważ jest doskonały ,nie wiem czy można tu reklamować ,ale warte grzechu ;0.

Pozdrawiam :)

Nick w grze :Dante .

CYA ! :)

IP :62.210.237.44:28960

JAK SIĘ POŁĄĆZYC :

Wejdz w konsole (domyślnie ~ albo ` )

W konsoli wpisz tak :

connect 62.210.237.44:28960

Gdy już cię połączy i załaduje się mapa możesz grać !!!

UWAGA !!!
Jeśli nie ma liter ,albo gdy się pobiera pojawia się błąd zobacz co pisze u dołu .

1.Jeśli litery są CH***** ,nie wiem czego to wina ,proponuje poprostu poklikać pare przycisków pobawić się a na pewno zagracie ,ja to obcykałem za pierwszym razem :) .Jeśli na serwerze zacznie troche ludzi więcej grać ,zrobie nawet filmiki co gdzie i jak i wstawie ,ALE JAK LUDZIE BĘDĄ GRAĆ!!!

2.Mam jakiś błąd 

Wiem czego to wina ...Gdy już po takowym błędzie podczas pobierania nie RÓBCIE TEGO SAMEGO ! :)

Poprostu jak włączycie CODa multiplayer ,zwyczajnie wejdzcie w modyfikacje i wybierzcie 

Codulitility france mod MW 3 .....A następnie rozpocznjicie to samo co u góry :) .

Gdy już podczas ładowania pojawi się błąd ,nie traccie nadziej !Poprostu zróbcie to samo ,czasem serwer musi zreuploadować swoje dane ,oraz zweryfikowac wasze ip (I sprawdzic czy cheaterami nie jestescie ) .

Prosze was ,zacznjicie grać bo warto :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...