Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spadek formy

Ksywabezliter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem, mianowicie od paru dni kompletnie nic nie idzie w CS

Mam Szeryfa, to jest moje drugie konto, na pierwszym miałem z 400h, potem z 3 miesiące przerwy, na tym mam godzin 80, wczesniej, przed przerwą waliłem ciągle ładne hsy, ciągle ace itd, miałem orła, teraz też dobrze szło, wiadomo po przerwie gorzej, ale było ok, a teraz? teraz ciągle zamykam ze statami np 15/12 czy coś, czym to może być spowodowane? taki nagły spadek formy?

55555

Opublikowano

1. Sprawdź internet i ping. Ja mam coś takiego, że podczas dnia mi nic nie idzie, a w nocy akcja za akcją. Wyciągnąłem z tego wnioski i już wiem. Właśnie internet. W nocy mam ping 40, a w dzień ok. 50. Nie ma niby różnicy, ale to po prostu jest coś dziwnego, takie jakby skoki. Będę musiał zainwestować w antenę.

2. Walnij sobie parę razy dziennie mapkę:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=140488121

I aim DM, jakiś neogeara czy co tam chcesz.

3. Naoglądaj się prosów. Jakieś mecze itd.

4. Ostro nakurwiaj to forma wróci.

5. Upewnij się, że z tym internetem wszystko ok, sprawdź ile masz fpsów, sprzętu nie zmieniałeś? Myszka nowa? Klawa? Może jakieś ustawienia typu celownik?

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...