Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wywalić pierścionek teleportacji ? PandoraMT2.

Modelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, słyszałem że można t zrobić na pandorze.

Jest mi bardzo potrzebna ta informacja ponieważ zawalili mi całą postać zmiankami.

Opublikowano

Masz na tym koncie jakąś postać która posiada mniejszy poziom niż 75? Możesz wtedy na nią przekładać zmianki poprzez Magazyn po czym ją usunąć.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Niestety na pierścionek jest ta sama metoda o której pisałem wyżej, przy obecnej sytuacji serwera i braku zaangażowania Administratora niestety twoje konto jest do wywalenia.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A próbowałeś go sprzedać? Robisz to tak:  Masz w Ekwipunku np. buty na 1 poziom, podchodzisz do dozorcy, następnie otwierasz sklep oraz wystawiasz w nim te buty­ na 1 poziom (które leżą w pierwszym miejscu w EQ) jeśli masz wystawione buty za 1 yang otwierasz dozorcę i chowasz tam buty - tym samym w miejsce butów kładziesz  pierścionek teleportacji (na pierwsze miejsce eq zamiast butów) zamykasz dozorcę i klikasz wystaw sklep. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...